Χρήστος-Μενιδιάτης:-Η-αιχμηρή-απάντηση-στον-Νίκο-Μουρατίδη-για-τον-χαρακτηρισμό-«άχρηστος»
LIFESTYLE

Χρήστος Μενιδιάτης: Η αιχμηρή απάντηση στον Νίκο Μουρατίδη για τον χαρακτηρισμό «άχρηστος»

«Αν πιστεύει ότι δεν έχω κάνει τίποτα στην καριέρα μου, δεν έχει παρά να ανατρέξει στην δισκογραφία μου» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής

Χρήστος Μενιδιάτης

O Χρήστος Μενιδιάτης έδωσε την δική του δημόσια απάντηση στα πυρά που του εξαπέλυσε ο Νίκος Μουρατίδης.

Ο Νίκος Μουρατίδης είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τον τραγουδιστή πως «Δεν έχει κάνει τίποτα, προσπαθεί χρόνια… Έχει φωνή αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο» για να προσθέσει πως «Υπάρχουν πάρα πολλοί άχρηστοι που δεν χρειάζονται».

Έπειτα από την άποψη που διατύπωσε ο Νίκος Μουρατίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης θέλησε να του απαντήσει, κάνοντας μια μακροσκελής ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022.

«Δεδομένου του αυστηρού κριτηρίου που διαθέτει ο κ. Μουρατίδης, τον ευχαριστώ γιατί θεωρεί ότι έχω καλή φωνή (αν και όχι κάτι το ιδιαίτερο). Όταν οι άνθρωποι βγαίνουν σιγά σιγά από τα πράγματα οφείλουν να παρακολουθούν τις εξελίξεις προτού εκφράσουν απόψεις.

Αν πιστεύει ότι δεν έχω κάνει τίποτα στην καριέρα μου, δεν έχει παρά να ανατρέξει στην δισκογραφία μου, όπως επίσης και στην αδιάλειπτη παρουσία στο χώρο των καλών νυχτερινών κέντρων εδώ και περίπου μια εικοσαετία. Όσον αφορά στον όρο “άχρηστος” και εφόσον αφορά εμένα προσωπικά, πρέπει να πω ότι αν ήμουν κάτι τέτοιο ο ίδιος ο χώρος ο οποίος υπηρετώ τόσα χρόνια με αγάπη, θα με είχε στείλει σπίτι μου και θα έκανα κάτι άλλο στην ζωή μου.

Τέλος, επειδή μου αρέσει που ο καθένας μπορεί να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του, πραγματικά άχρηστο θεωρώ κάποιον που έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο του, είναι καθολικά αναγνωρισμένος όσον αφορά το ταλέντο του, έχει κατά τα δικά του λεγόμενα εισπράξει τεράστια ποσά από την παρουσία του στον χώρο της μουσικής και της τηλεόρασης (όπως ο κ. Μουρατίδης) και τώρα ο ίδιος διαμαρτύρεται δημοσίως γιατί τα βγάζει δύσκολα πέρα και δεν μπορεί να πληρώσει έναν φουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ. Αυτά…. με αγάπη», έγραψε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Μενιδιάτης

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη:

Related posts

Σασμός: Ο Πέτρος μπαίνει πια στο χώμα – Η επόμενη κίνηση του Αστέρη

timesadmin

Survivor: Τρομακτικό ατύχημα για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

timesadmin

Οι αθλητικές μεταδόσεις 11/1/2022

timesadmin

BBC: Viral ο παρουσιαστής που “πιάστηκε” να τρώει κρουασάν στον “αέρα”

timesadmin

Μια νύχτα του Αυγούστου: Απρόβλεπτη εξέλιξη στον… πόλεμο μεταξύ Μανώλη και «λουλουδάδων»

timesadmin

Δούκισσα Νομικού: «Όταν και τα δύο παιδιά είναι με πυρετό» – Η χιουμοριστική ανάρτησή της

timesadmin