Χαρδαλιάς:-Αξιοσημείωτη-η-συνεισφορά-του-ΝΙΜΤΣ-κατά-την-περίοδο-της-υγειονομικής-κρίσης
ΕΛΛΑΔΑ

Χαρδαλιάς: Αξιοσημείωτη η συνεισφορά του ΝΙΜΤΣ κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης

Την αδιάλειπτη συνεισφορά και την ουσιαστική συμβολή του ιατρονοσηλευτικού και του διοικητικού προσωπικού στην εθνική προσπάθεια διασφάλισης της δημόσιας υγείας σε μια παρατεταμένη, εξαιρετικά δύσκολη περίοδο υγειονομικής κρίσης υπογράμμισε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 16 Μαρτίου, την έδρα του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ) στην Αθήνα.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας δεν παρέλειψε να συγχαρεί τη διοίκηση, το ιατρονοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό του ΝΙΜΤΣ για το αξιοσημείωτο έργο παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας στους δικαιούχους και σε μεγάλο μέρος του γενικού πληθυσμού.

Όπως ανακοινώθηκε, τον Ν.Χαρδαλιά συνόδευσε ο υπαρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγο Γεώργιος Κέλλης.

Κατά την άφιξή του στο ΝΙΜΤΣ, τον υφυπουργό υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου αντιστράτηγος ε.α. Αντώνιος Μυτιληνάκης και ο γενικός διευθυντής, αντιστράτηγος ε.α. Παναγιώτης Νούλης.

Ο Ν.Χαρδαλιάς ενημερώθηκε για την οργάνωση, τη λειτουργία, το έργο που επιτελείται στο νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Περιηγήθηκε στους χώρους των εξωτερικών ιατρείων, του τμήματος επειγόντων περιστατικών, των κλινικών, των εργαστηρίων και των διαγνωστικών τμημάτων, όπου συνομίλησε με ιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου, με ασθενείς και συνοδούς τους.

Επίσης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΝΙΜΤΣ Ευάγγελο Χαλκιά και την πρόεδρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Υπαλλήλων ΝΙΜΤΣ «Αλληλεγγύη» Μαρία Χατζάκη.

Ειδήσεις σήμερα:Θρίλερ με την έξοδο του Έλληνα πρόξενου στη Μαριούπολη – Άλλαξε κατεύθυνση το κονβόι που τον μεταφέρει«Ο βίαιος θάνατος με ασφυξία στα παιδιά μπορεί να μην αφήσει καθόλου σημάδια» αναφέρει σε ανάρτηση ο ΛέωνΓενικά αίθριος ο καιρός σήμερα με άνοδο της θερμοκρασίας – Χαλάει από αύριο

Related posts

Για πάνω από πέντε χρόνια ο προπονητής τένις αποπλανούσε ανήλικες

timesadmin

Χαλκιδική: Πατέρας νεαρού που βίασε ανήλικη ο 53χρονος που δολοφονήθηκε με τσεκούρι

timesadmin

Κάτω Πατήσια: Έρχεται και νέα καταγγελία για τον ιερέα – Η «δράση» του και ο εφιάλτης της 17χρονης

timesadmin

Ρένα Δούρου: Διακόπηκε η δίκη της για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα και δεν απολογήθηκε

timesadmin

Χανιά: Δωρεά από την οικογένεια της Έμμας σε φιλοζωικό όμιλο – «Θα συνεχίσουμε αυτό που άφησε στη μέση»

timesadmin

Κιβωτός του Κόσμου: «Περίεργες» επισκέψεις στο δωμάτιο του πατέρα Αντώνιου καταγγέλλει πρώην τρόφιμος

timesadmin