Φειδίας-Παναγιώτου:-«24-χρονών-είμαι,-κάνω-λάθη»-–-Ο-ευρωβουλευτής-για-τις-δοκιμασίες-στο-tiktok-που-προκάλεσαν-«θύελλα»-αντιδράσεων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φειδίας Παναγιώτου: «24 χρονών είμαι, κάνω λάθη» – Ο ευρωβουλευτής για τις δοκιμασίες στο TikTok που προκάλεσαν «θύελλα» αντιδράσεων

Φειδίας Παναγιώτου

Σάλο είχε προκαλέσει το βίντεο του ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου, στο Tiktok, όπου μαζί με έναν άλλον γνωστό Youtuber, έβαζαν δοκιμασίες σε νεαρούς με αντάλλαγμα μερικά ευρώ, όπως για παράδειγμα να μασήσουν γόπα έναντι 50 ευρώ.

Ο ευρωβουλευτής, απάντησε στους επικριτές του ότι, «είμαι 24 ετών και κάνω λάθη».

Ο 24χρονος influencer – ευρωβουλευτής, ο οποίος έχει δηλώσει πως δεν έχει ψηφίσει ποτέ στην ζωή του, στις 16 Ιουνίου θα αναλάβει και επίσημα καθήκοντα ως ένας από τους 720 εκλεγμένους του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Αποκάλυψε τον μισθό που παίρνει

Από την ημέρα που εκλέχτηκε, ο Φειδίας Παναγιώτου ενημερώνει καθημερινά τους 200.000 ακολούθους του για κάθε τι που κάνει. Σε άλλο βίντεο αποκαλύπτει με κάθε λεπτομέρεια τον μισθό που παίρνει ο ίδιος και όλες τις παροχές που απολαμβάνει.

Σε συνέντευξη του πριν δύο μέρες στην κυπριακή τηλεόραση άσκησε κριτική για τις μεγάλες σπατάλες και τους παχυλούς μισθούς των ευρωβουλευτών. Στη συνέχεια αποκάλυψε πως δέχεται βροχή βιογραφικών με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δεν δέχεται ρουσφέτια.

Οι συνεργάτες του

Ο πρώτος συνεργάτης που προσέλαβε είναι ο δάσκαλος που είχε στο σχολείο, συστήνοντας τον ως κύριο Λουκάνικο.

«Αυτός είναι ο πρώτος άνθρωπος που προσέλαβα στην ομάδα μου στην Ευρωβουλή. Γνωρίστε τον Λουκάνικο, είναι ο καθηγητής μου στο σχολείο και γίναμε κολλητοί γιατί είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που ξέρω», είπε ο κ. Παναγιώτου.

Ο δεύτερος άνθρωπος που προσέλαβε είναι ο νεαρός που μαζί κατάφεραν να φτάσουν τους 2,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο Youtube.

«Αυτός είναι ο δεύτερος άνθρωπος που προσέλαβα στην ομάδα μου ως μέλος της Ευρωβουλής. Γνωρίστε τον Χέσους. Ήταν ο παραγωγός μου στο Youtube και ο εικονολήπτης που μαζί φτάσαμε δεκάδες χιλιάδες προβολές», πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής.

Related posts

Ευρωεκλογές: Επιχείρηση «γαλάζιες εξορμήσεις» επί 4 εβδομάδες- Μπαράζ περιοδειών Μητσοτάκη, υπουργών και βουλευτών

James Rollner

Πιερρακάκης: Υιοθετούμε τις περισσότερες προτάσεις των ΑΕΙ για το «Ελεύθερο Πανεπιστήμιο»

timesadmin

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Η σύνδεση του Κυπριακού με την πρόοδο στις σχέσεις Τουρκίας – ΕΕ δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτή από εμάς

timesadmin

ΚΚΕ: Για την κυβέρνηση η λύση στα προβλήματα του ΕΣΥ είναι η μεγαλύτερη εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίησή του

protothema.gr

Χάρης Δούκας: Από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε τις προεκλογικές του συναντήσεις – Δείτε φωτογραφίες

wp-needuser

Αλέξης Γεωργούλης: Θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Πράσινο Κίνημα

wp-needuser