LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά: Επέστρεψε στην εκπομπή – «Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς»

Φαίη Σκορδά: Επέστρεψε στην εκπομπή – «Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς»

Media

Φαίη Σκορδά

Επέστρεψε η Φαίη Σκορδά μετά τον θάνατο του πατέρα της στην εκπομπή. Ο Δημήτρης Σκορδάς πέθανε έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη στον ύπνο του τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/01) και όπως ήταν φυσικό η παρουσιάστρια απουσίαζε όλη την προηγούμενη εβδομάδα από την ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Αρχικά, η Φαίη Σκορδά, εμφανώς συγκινημένη, είπε: «Καλημέρα, καλή εβδομάδα, εδώ είμαι. Να σας κοιτάξω θέλω πολύ και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας και για τη στήριξή σας και για τα υπέροχα μηνύματα που μου στείλατε. Μου δείχνετε ότι τόσα χρόνια που κάνουμε παρέα, υπάρχουν δύσκολες στιγμές, κάποιες πιο δύσκολες.

Η μαμά μου βλέπει, της στέλνω τα φιλιά μου. Και όπως υποσχέθηκα, επειδή υπάρχουν τα παιδιά και τα παιδιά είναι το μέλλον, εμείς είμαστε δυνατοί και όλοι μαζί έχοντας ο ένας τον άλλο και σας ευχαριστώ και το κανάλι ευχαριστώ πολύ που μου έδωσε τον χρόνο και έχοντας εσάς το κυριότερο, προχωράμε».

«Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς, άνθρωπος, επιστήμονας, παππούς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά θα ήθελα να πω αλλά επειδή υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε ακόμη πιο δύσκολα, οι απώλειες είτε είναι ξαφνικές είτε τις περιμένεις είναι απώλειες και δεν έχουν ηλικία, δεν ζυγίζονται», ανέφερε στη συνέχεια.

Ακόμα, η παρουσιάστρια τόνισε ότι: «Το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι καλά, όλων των ανθρώπων. Για αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί. Γιατί υπάρχουν και παιδιά που είναι στο νοσοκομείο και γονείς που έχουν τα παιδιά τους που είναι δύσκολα. Οπότε γι αυτό τον λόγο πρέπει να είμαστε δυνατοί».

«Μόνο να σας κοιτάξω θέλω και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εγώ είμαι εδώ, όπως πάντα θα είμαι εδώ και σας ευχαριστώ πολύ», κατέληξε.

Related posts

Σελίν Ντιόν: Η μυθιστορηματική ζωή της τραγουδίστριας

timesadmin

Τσιμτσιλή: «Μου ήρθε ένα πανέρι στο πρόσωπο. Είπα “πάει η γαλλική μύτη”»

timesadmin

Μέισι Γουίλιαμς: Από το «Game of Thrones» μέχρι το «New Look»

timesadmin

Θανάσης Κατερινόπουλος για τον θάνατο του γιου του: Αυτά τα χτυπήματα δεν περνάνε ποτέ, να μη συμβεί ποτέ σε κανέναν

timesadmin

Γιώργος Αρσενάκος για Νότη Σφακιανάκη: Ένα τέτοιο καλλιτεχνικό θηρίο δεν μπορεί να ηρεμήσει, πιστεύω θα επανέλθει

timesadmin

Νέο beef στην ελληνική σόουμπιζ! Το «καρφί» του Κοργιαλά για τον Αργυρό!

timesadmin