Φίλιππος-Καμπούρης:-Καταθέτει-μήνυση-κατά-του-Κυριάκου-Βελόπουλου-–-Τι-αναφέρει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φίλιππος Καμπούρης: Καταθέτει μήνυση κατά του Κυριάκου Βελόπουλου – Τι αναφέρει

Φίλιππος Καμπούρης: Καταθέτει μήνυση κατά του Κυριάκου Βελόπουλου – Τι αναφέρει

Φίλιππος Καμπούρης, πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ

Μηνυτήρια αναφορά κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, ως ηθικού αυτουργού για απειλές κατά της ζωής του, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Φίλιππος Καμπούρης.

Στη μηνυτήρια αναφορά του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. περιλαμβάνονται η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Β Πειραιά, Σοφία – Χάιδω Δημητρίου Ασημακοπούλου, καθώς επίσης και δύο στενοί συνεργάτες του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Φίλιππος Καμπούρης δήλωσε σχετικά: «Δέχτηκα και δέχομαι απειλές κατά της ζωής μου, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση από τα συγκεκριμένα πρόσωπα που καταγγέλλω με την μήνυση μου μετά τις παρακάτω δημόσιες αναφορές μου

Α) για το ψέμα του κ. Βελόπουλου που έλεγε ότι δεν πουλούσε τις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού ενώ υπάρχει βίντεο που τον δείχνει να τις πουλάει έναντι 17€ Β) για τις δημόσιες αναρτήσεις Βουλευτή του Κυριάκου Βελόπουλου που φωτογραφιζότανε στη παρέλαση GAY PRIDE και στήριζε τις απαιτήσεις της ΛΑΟΤΚΙ κοινότητας όπως πχ. Γάμος ομόφυλων – ομοφυλόφιλων ζευγαριών, δικαίωμα στην τεκνοθεσία κτλ. και γ) για το βλάσφημο βιβλίο που είχε εκδώσει ο Κυριάκος Βελόπουλος το οποίο χαρακτήριζε μόνος του ως «απαγορευμένο» με τον τίτλο «Ιησούς και Δίας, Ορθοδοξία ή Δωδεκάθεο. Εκάς οι βέβηλοι» (μακριά οι βέβηλοι).

Στο εξαιρετικά βλάσφημο αυτό βιβλίο, ο κ. Βελόπουλος επιχειρούσε να εξισώσει και να συνδέσει την Ορθοδοξία με το Δωδεκάθεο και να παρουσιάζει τον Χριστό ως νόθο γιο Έλληνα στρατιώτη.

Καταλαβαίνοντας όλοι ότι με το σκεπτικό τέτοιων αισχρογραφημάτων, ακυρώνονται συλλήβδην όλα τα θεμελιώδη ορθόδοξα δόγματα, όπως η Θεανθρώπινη υπόσταση του Χριστού, η Αειπαρθενία της Θεοτόκου, η ύπαρξη της Αγίας Τριάδος, άλλα και τα ίδια τα Ευαγγέλια, ο Απόστολος Παύλος και οι υπόλοιποι Απόστολοι. Βλασφημώντας ευθέως τον Χριστό, παρουσιάζοντας τον ως έναν απλό άνθρωπο γεννημένο από κάποια αμαρτωλή σχέση.»

Related posts

Πρέσινγκ στον Κασσελάκη για τις εταιρίες από την κυβέρνηση

protothema.gr

Υπόθεση Ασημακοπούλου: Στις αρμόδιες Αρχές το πόρισμα του ΥΠΕΣ για την διαρροή των email

wp-needuser

Κυβέρνηση: «Δεν ασχολούμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ, κρινόμαστε από την καθημερινότητα»

timesadmin

Στην Αρμενία ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας – Ποιους θα συναντήσει τη Δευτέρα

timesadmin

Υπουργείο Εξωτερικών: Πρόκληση για τη διεθνή κοινότητα η λειτουργία της Μονής της Χώρας ως τζαμί

James Rollner

Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος για την ομοφοβική επίθεση: Η βία δεν εκφράζει τον τρόπο ζωής των ορθοδόξων χριστιανών

timesadmin