Φάρμα:-Λύγισε-ο-Παναγιώτης-Ψωμιάδης-–-“Μου-έλειψαν-η-γυναικά-μου-και-οι-κόρες-μου”
LIFESTYLE

Φάρμα: Λύγισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης – “Μου έλειψαν η γυναικά μου και οι κόρες μου”

05:37 , Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Media

Σε κλάματα ξέσπασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο επεισόδιο της «Φάρμας» του ANT1 την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου. Την ώρα του φαγητού, πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης ξεκίνησε να μιλάει στους συμπαίκτες του για τις ημέρες του στη «Φάρμα» και άρχισε να βουρκώνει.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε στους συμπαίκτες του: «Σας ευχαριστώ γιατί μου δώσατε το δικαίωμα να συμμετάσχω στη Φάρμα» κι αυτοί του απάντησαν: «Εμείς σε ευχαριστούμε που μας αντέχεις τόσες μέρες».

«Πέρασαν πέντε μέρες, μιλάμε για ένα ταξίδι χωρίς προορισμό. Μπήκαμε χωρίς να ξέρουμε τι μας περιμένει. Όπως είδατε ούτε σταρ είμαι, ούτε βεντέτα είμαι, αλλά είμαι ένας από εσάς. Σταναχωριέμαι όταν ακούω το “Κύριε Παναγιώτη” αλλά πήρα τον λόγο γιατί ήθελα να νιώσετε αυτό που νιώθει η ψυχή μου αυτή τη στιγμή. Τώρα το ένιωσα. Μπορεί να το ένιωθα την άλλη εβδομάδα. Δεν φανταζόμουν ότι στο διάβα της ζωής μου, στα τελευταία χρόνια της ζωής μου θα είχα να κάνω αυτή την εμπειρία» είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Φάρμα Ψωμιάδης

«Σας ευχαριστώ γιατί μου δώσατε το δικαίωμα να συμμετάσχω στη Φάρμα» ανέφερε στους συμπαίκτες του ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης και εκείνοι του απάντησαν: «Εμείς σε ευχαριστούμε που μας αντέχεις τόσες μέρες».

«Επειδή εγώ είμαι ο Παναγιώτης της καρδιάς της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, για να μην πω της Ελλάδος, μου έλειψε η ανθρώπινη επαφή, οι συνεργάτες μου, οι φίλοι μου αλλά πάνω από όλα η γυναίκα μου και οι κόρες μου. Δεν φανταζόμουν ότι σε αυτή την ηλικία θα περνούσα αυτή τη δοκιμασία. Δοκιμασία αντοχών και αδυναμιών», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Related posts

Τηλεθέαση: Ποιες εκπομπές και σειρές “κέρδισαν” τη μάχη της Παρασκευής

timesadmin

Ντέμης Νικολαΐδης: Η ζωή μετά την Δέσποινα Βανδή

timesadmin

Survivor: Συντετριμμένος ο Τάκης από τον χαμό του πατέρα του – ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin

MasterChef: Μάχη στην κουζίνα στη δοκιμασία αποχώρησης

timesadmin

Eurovision: Οι πιο σέξι εμφανίσεις στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού

timesadmin

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου εξομολογείται: Δεν ήταν από τις πρώτες μου επιθυμίες να κάνω παιδί – Είχα και μία άτυχη εγκυμοσύνη

timesadmin