Υποψήφιος-πρόεδρος-του-ΠΑΣΟΚ-ο-Γιάννης-Κανελλάκης-–-«Ανδρέα,-δεν-θα-σε-προδώσουμε-ποτέ…»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Κανελλάκης – «Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ…»

Υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Κανελλάκης – «Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ…»

Γιάννης Κανελλάκης

Και έβδομη υποψηφιότητα στο ΠΑΣΟΚ, καθώς ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης ανακοίνωσε πως θα μπει στην κούρσα για την ηγεσία του κόμματος.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Κανελλάκη

Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ…! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό..!

Μετά από τις τελευταίες εργασίες της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και τις ανακοινώσεις του προέδρου κ. Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και την παρότρυνση εκατοντάδων φίλων και γνωστών, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για την προεδρία του κόμματος!

Σας θυμίζω ότι για πολλά χρόνια, ήμουν παρών στους αγώνες του κινήματος, με οραματιστή τον ηγέτη Ανδρέα και μάλιστα δύο φορές ήμουν και υποψήφιος βουλευτής. Ως μαχόμενος δημοσιογράφος για περίπου 40 χρόνια, ήμουν και παραμένω στην πρώτη γραμμή κοντά στους πολίτες και αναδεικνύω τα προβλήματα τους, από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς στους οποίους εργαζόμουν και συνεργάζομαι, πιστός στις αξίες και την ιστορική διακήρυξη του κινήματος, Σε περίπτωση, που τα μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, με τιμήσουν με την ψήφο τους, θα συνεχίσω να μάχομαι και από το μετερίζι αυτό, υπέρ των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού και κατά της καρεκλομανίας, καρεκλολατρείας και της εξουσιομανίας και σαφώς κατά των λαοκτόνων μέτρων!

Επίσης κατά της φτώχειας και της αισχροκέρδειας, όπως πάντοτε έπραξα και πράττω στην ζωή μου. Το κίνημα ΠΑΣΟΚ είναι για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας και του λαού και να διεκδικεί τα καλύτερα για την χώρα και τους πολίτες της. Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων! Το ΠΑΣΟΚ δημιουργήθηκε από τον λαό, για τον λαό και όχι για τους βαρόνους, διαπλεκόμενους, διεφθαρμένους και καρεκλοκένταυρους!

Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ..! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό..!

Related posts

Βραβεύτηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την προσφορά του στο ΕΚΑΒ – Δείτε φωτογραφίες

protothema.gr

Μπακογιάννη στον Realfm 97,8: Για τα εθνικά θέματα μιλάμε με τους σοβαρούς ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ

James Rollner

Πόλεμος στο Ισραήλ: Οι IDF ανακοίνωσαν ότι «εξάρθρωσαν» τη στρατιωτική δομή της Χαμάς στη βόρεια Γάζα

timesadmin

Οδησσός: Ρωσική επίθεση την ώρα που βρισκόταν στην πόλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

protothema.gr

Μαρινάκης για την απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: «Επιβεβαιώθηκαν όλα όσα είχαμε πει από την αρχή»

protothema.gr

Αλέξης Τσίπρας: «Η Αριστερά οφείλει να παράγει πλούτο και να τον μοιράζει δίκαια – Να συγκρούεται με τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα»

timesadmin