“ΥΠΕΞ”-ψευδοκράτους:-“Τουρκικό-νησί”-η-Κύπρος,-μεγαλόψυχο-όμως-το-τουρκικό-έθνος
ΚΟΣΜΟΣ

“ΥΠΕΞ” ψευδοκράτους: “Τουρκικό νησί” η Κύπρος, μεγαλόψυχο όμως το τουρκικό έθνος

“Όχι μόνο ο τουρκικός στρατός, αλλά η Τουρκία είναι παρούσα στο νησί σε όλα και θα συνεχίσει να είναι παρούσα στο νησί. Διότι το νησί αυτό είναι τουρκικό “, δήλωσε ο “υπουργός Εξωτερικών” του ψευδοκράτους, Ταχσίν Ερτουγρούλογλου.

Σε ομιλία του σε συνέδριο με θέμα: “Η Κύπρος στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου για την 50ή επέτειο της Ευτυχισμένης Ειρηνευτικής Επιχείρησης της 20ής Ιουλίου” (σ.σ. όπως αποκαλούν οι Τούρκοι την Εισβολή του 1974) το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο Μαύρης Θάλασσας στην Τραπεζούντα, ο Ερτουγρούλογλου επεσήμανε ότι η Κύπρος ήταν μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας  για πάνω από 300 χρόνια.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο Ερτουγρούλογλου στάθηκε ιδιαίτερα στο “μεγαλείο και την ανεκτικότητα” του τουρκικού έθνους απόρροια του οποίου είναι το γεγονός πως παρόλο “που υπάρχει μια διάσταση ιστορικής πραγματικότητας ως προς το ότι η Κύπρος είναι ένα εντελώς τουρκικό νησί και οι Ελληνοκύπριοι είναι μια κοινωνία υποταγμένη σε εμάς”, το τουρκικό έθνος λέει ότι “αυτό το νησί είναι το κοινό νησί των Τουρκοκυπρίων και των Ελληνοκυπρίων”.

“Προσπαθήσαμε επίσης να συνεργαστούμε με τους Έλληνες σε αυτό το νησί, αλλά είδαμε τι απέγινε αυτή η συνεργασία. Αν κάποιος εξακολουθεί να θέλει Τουρκοκύπριοι και Ελληνοκύπριοι να δημιουργήσουν μια νέα εταιρική σχέση μέσω νέων διαπραγματεύσεων χωρίς να πάρουν μαθήματα από αυτό, ονειρεύεται. Δεν υπάρχει τέτοιος κόσμος, έχει τελειώσει”, πρόσθεσε ο Ερτουγρούλογλου.

Related posts

Πολωνία: Νέος πρωθυπουργός ο Ντόναλντ Τουσκ

timesadmin

Χαμάς και Ισλαμικός Τζιχάντ απελευθέρωσαν δύο ομήρους ρωσικής υπηκοότητας

timesadmin

Συρία: Καταρρίφθηκε μη επανδρωμένο αεροσκάφος που είχε στόχο τις αμερικανικές δυνάμεις στη βάση Αλ-Τανφ

timesadmin

Ουκρανία: Τουλάχιστον 3 άμαχοι νεκροί σε βομβαρδισμούς

protothema.gr

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν λέει στους επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων ότι πρέπει να είναι έτοιμοι να συντρίψουν τον εχθρό

timesadmin

Λαβρόφ: Η Μόσχα είναι έτοιμη αν η Δύση θέλει να πολεμήσει για την Ουκρανία

wp-needuser