Τράπεζα-της-Ελλάδος:-Προκήρυξη-για-προσλήψεις-59-επιστημόνων-–-«Κλείνουν»-οι-αιτήσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Τράπεζα της Ελλάδος: Προκήρυξη για προσλήψεις 59 επιστημόνων – «Κλείνουν» οι αιτήσεις

Ολοκληρώνεται την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη 59 υπαλλήλων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Η επιλογή των υποψηφίων της προκήρυξης 2/2021 θα γίνει από την Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία θα επικουρείται στο έργο της από την εταιρεία «ICAP People Solutions Ανώνυμη Εταιρεία – Σύμβουλοι Ανθρώπινου Δυναμικού», σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην  προκήρυξη.

Αιτήσεις θα υποβάλλονται, μόνο ηλεκτρονικά, μέχρι και την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 (ώρα Ελλάδος 17:00) στον ιστοχώρο της Τράπεζας της Ελλάδος https://www.bankofgreece.gr.

Απαραίτητα προσόντα:

Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (A.E.I.) της ημεδαπής, ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμος μεταπτυχιακού τίτλου ελληνικού Α.Ε.Ι., στα αντικείμενα της επιστημονικής εξειδίκευσης που αναφέρονται στον παραπάνω πίνακα. Ο ανωτέρω τίτλος θα πρέπει να έχει αποκτηθεί μετά την κτήση τίτλου σπουδών Α.Ε.Ι. Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (A.E.I.) Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της ημεδαπής, ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμο και αντίστοιχο ελληνικού Α.Ε.Ι. Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Ασφαλισμένη εργασιακή προϋπηρεσία μετά την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου στο αντικείμενο της ειδικότητας, με ελάχιστη διάρκεια όπως αναγράφεται παραπάνω κατά περίπτωση.

Άριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας, προσηκόντως αποδεικνυόμενη, ιδίως για την αγγλική γλώσσα από την κατοχή σχετικής πιστοποίησης επιπέδου C2 ή πτυχίου από αγγλόφωνο πανεπιστήμιο.

Όσοι επιλεγούν θα απασχοληθούν δοκιμαστικά για χρονική περίοδο δύο ετών μετά τη λήξη της οποίας, και εφόσον η υπηρεσία τους κριθεί ευδόκιμη, θα ενταχθούν με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε ολόκληρη την προκήρυξη.Ειδήσεις σήμερα:Covid Free Gr Wallet: Νέα εφαρμογή για να αποθηκεύουμε τα πιστοποιητικά Covid στο κινητό

Νέα μέτρα – Ανεμβολίαστοι: Πού θα μπορούν να πηγαίνουν χωρίς rapid test

Το Χάρβαρντ αποφάνθηκε: O Tρωικός Πόλεμος δεν έγινε για την Ωραία Ελένη

Related posts

«Αναταράξεις» στην αεροπορική σύνδεση Αθήνα – Μόσχα – Τι θα γίνει με τις πτήσεις

timesadmin

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ στη Χαλκιδική – «Έρχονται πολλοί μετασεισμοί» λέει ο Λέκκας

timesadmin

Θρίλερ στην Πάτρα: Έρευνες για άντρα που φέρεται να βούτηξε στη θάλασσα από τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου

timesadmin

Δολοφονία Σκαφτούρου: Το γλέντι στην έπαυλη, μία μέρα πριν τον «γαζώσουν» οι εκτελεστές του

timesadmin

Πώς δολοφόνησε τα παιδιά της η «Μήδεια» του 1985 – Τρομακτικές οι ομοιότητες με την υπόθεση της Πάτρας

timesadmin

Πάτρα: Στις τεταμένες σχέσεις Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου αναφέρθηκε η μητέρα της 33χρονης

timesadmin