Το-netflix-θα-εισαγάγει-νέα,-φθηνότερη-έκδοσή-του-με-διαφημίσεις
ΚΟΣΜΟΣ

Το Netflix θα εισαγάγει νέα, φθηνότερη έκδοσή του με διαφημίσεις

Ο συνδιευθύνων σύμβουλος της Netflix Inc., Ted Sarandos, το παραδέχθηκε και επισήμως την Πέμπτη: οι διαφημίσεις εισάγονται στην υπηρεσία streaming, με την εταιρεία να συζητά με πιθανούς επιχειρηματικούς εταίρους για τη μορφή που θα λάβει αυτή η εισαγωγή.

“Έχουμε αφήσει ένα μεγάλο ποσοστό πελατών έξω από το παιχνίδι – είναι εκείνοι που λένε “το Netflix είναι πολύ ακριβό για εμένα και δεν έχω πρόβλημα να βλέπω διαφημίσεις”, τόνισε ο Sarandos. “Εισάγουμε έτσι μια εκδοχή με διαφημίσεις. Δεν θα προσθέσουμε διαφημίσεις στο Netflix όπως το ξέρουμε σήμερα. Θα πρόκειται για μια νέα εκδοχή της υπηρεσίας για εκείνους που λένε “ναι, θέλω μια φθηνότερη τιμή και θα παρακολουθώ διαφημίσεις”.

Τα σχόλια του στελέχους της Netflix έρχονται μία ημέρα μετά το ρεπορτάζ της Wall Street Journal σύμφωνα με το οποίο η Google της Alphabet και η NBCUniversal της Comcast είναι οι βασικοί υποψήφιοι συνεργάτες της εταιρείας για τη δημιουργία της νέας υπηρεσίας.

Ο Sarandos αρνήθηκε να σχολιάσει οποιαδήποτε δέσμευση για συνεργασία, ωστόσο επιβεβαίωσε ότι η Netflix συζητά “με όλους”, ενώ η κάθε μία από τις συγκεκριμένες εταιρείες “προσφέρει διαφορετικές λύσεις στο θέμα”.

Τον Απρίλιο, η εταιρεία είχε ανακοινώσει την απώλεια 200.000 συνδρομητών στο α’ τρίμηνο χρήσης του 2022, ενώ στη συνέχεια η μετοχή σημείωσε σημαντική πτώση.

Related posts

Πορτογαλία: Μειώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στο 6,1%

timesadmin

Τουρκία: Ανησυχίες για capital controls μετά την προειδοποίηση καθηγητή για “κατάσταση έκτακτης ανάγκης”

timesadmin

Αναγκαία η αντιμετώπιση του Ερντογάν- Τι πρέπει να κάνει ο πρόεδρος Μπάιντεν για σταθερότητα στην αν. Μεσόγειο

timesadmin

Επιστρέφει στο Κίεβο η πρέσβης των ΗΠΑ

timesadmin

ΗΠΑ: Βουτιά στις ενάρξεις κατοικιών τον Σεπτέμβριο

timesadmin

Αναστάτωση σε πτήση Αθήνα-Νέα Υόρκη – Κατευθύνεται προς Ρέικιαβικ

timesadmin