Το-Στάδιο-Ειρήνης-και-Φιλίας-υποδέχεται-στους-χώρους-του-το-Πανεπιστήμιο-Πειραιά
ΕΛΛΑΔΑ

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας υποδέχεται στους χώρους του το Πανεπιστήμιο Πειραιά

Υπεγράφη η σύμβαση εκμίσθωσης χώρων μεταξύ του Πανεπιστημίου Πειραιά και του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), όπου φέτος θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών.

Η σύμβαση έρχεται ως επακόλουθο του -από 19-09-2020- μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, το οποίο, μεταξύ άλλων, προβλέπει την από κοινού αξιοποίηση των δυνατοτήτων των δύο φορέων.

Συγκεκριμένα, έχει ως αντικείμενο την παροχή τεχνογνωσίας, κτιριακών υποδομών, εκπαίδευσης και εμπειρογνωμοσύνης σε ζητήματα που άπτονται της οικονομικής, εκπαιδευτικής και ψηφιακής ανάπτυξης των δύο φορέων, καθώς και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Άγγελος Κότιος, ανέφερε: «Η σημερινή σύμβαση έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς, διότι το Πανεπιστήμιό μας έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και οι υφιστάμενες υποδομές -που διαθέτει εδώ και χρόνια- δεν επαρκούν. Είναι μία πολύ σημαντική συμβολή της προέδρου, των διευθυντών, του Διοικητικού Συμβουλίου και των στελεχών του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας που, συνεργαζόμενοι μαζί μας, μας παραχωρούν ιδανικές συνθήκες και υποδομές, προκειμένου να διεξάγουμε απρόσκοπτα το έργο μας».

Η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, προέβη, με τη σειρά της, στην ακόλουθη δήλωση: «Είναι μία πολύ σημαντική ημέρα, μετά από σχεδόν έναν χρόνο, όταν και υπεγράφη το μνημόνιο συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Σήμερα, επισφραγίζεται αυτή η συνεργασία με τη σύναψη αυτής της σύμβασης, όπου, πλέον, οι φοιτητές του ΠΜΣ του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών -και ελπίζουμε στο μέλλον και των υπόλοιπων τμημάτων- θα φιλοξενούνται στο Στάδιο μας. Εξάλλου, ο σχεδιασμός, από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μου, είναι ότι η εκπαίδευση και ο αθλητισμός πρέπει να πορεύονται μαζί».

sef-tsiligkiri-5

Ο κοσμήτορας της Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας, Άγγελος Παντουβάκης, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι «είναι εξαιρετικά χαρούμενος, επειδή το Πανεπιστήμιο Πειραιά ενσωματώνεται και ουσιαστικά ωσμώνεται μέσα στην πόλη του και επεκτείνει τους χώρους του μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας». Τέλος, απέδωσε αυτήν τη μεγάλη επιτυχία «στις άοκνες προσπάθειες των πρυτανικών Αρχών, όσο και στη διοίκηση του ΣΕΦ».

Πηγή: ---

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Ενοχή για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρότεινε ο εισαγγελέας για την Κακαράντζουλα

Αξιολόγηση: «Σκονάκι» στους δασκάλους από τη ΔΟΕ – Πώς επιχειρείται σαμποτάζ στη διαδικασία

Με νέα ροζ βίντεο απειλεί ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Πέκερ τους πολιτικούς στα κατεχόμενα

Related posts

Εύβοια: «Συγγνώμη» ζήτησε ο 30χρονος που κακοποίησε τη γάτα και αφέθηκε ελεύθερος

timesadmin

Παραλύουν τα λιμάνια από την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου – Απεργία για τέσσερις ημέρες

timesadmin

Καιρός: Βροχές σήμερα στα βορειοδυτικά και ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη χώρα – Νέα κακοκαιρία από το βράδυ της Κυριακής

timesadmin

Καιρός: Πρωτοχρονιά με ηλιοφάνεια, πού η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου

timesadmin

Πρόστιμο στο κέντρο της Βανδή για το τσιγάρο του Μπισμπίκη – Δεν εφαρμόζεται πουθενά στα νυχτερινά κέντρα ο αντικαπνιστικός!

timesadmin

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο φοιτητών, κλειστό το κέντρο της Αθήνας

timesadmin