Το-προξενιό-της-Ιουλίας:-Ο-Χρήστος-φεύγει-για-την-κλινική-στην-Αθήνα-–-«Το-σπίτι-των-Προβιών-ήταν-ένα-σπίτι-αρρωστημένο»
LIFESTYLE

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Χρήστος φεύγει για την κλινική στην Αθήνα – «Το σπίτι των Προβιών ήταν ένα σπίτι αρρωστημένο»

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», στον Alpha. Ο Χρήστος θα φύγει από το αρχοντικό μαζί με το γιατρό για την ψυχιατρική κλινική στην Αθήνα, πριν προλάβει ο Επιφάνειος να τον “σώσει”. Από την άλλη πλευρά, ετοιμάζεται η μεταγωγή του Στράτου Ραζίνη στο Βόλο, καθώς και η απόδρασή του από τον Ζαφείρη.

Τι θα δούμε απόψε, στις 22:40

Η επαφή του Επιφάνειου με ένα κομμάτι απ’ το παρελθόν του, επιταχύνει τις εξελίξεις που προμηνύονται, αλλά δεν προλαβαίνει να επηρεάσει την απόφαση του Χρήστου να ακολουθήσει τον ψυχίατρο Νικολαΐδη στην κλινική του στην Αθήνα, προκαλώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο, ανάμεικτα συναισθήματα στα μέλη της οικογένειας.

Ο Γιωργίκης βέβαια, βρίσκει έτσι την ευκαιρία, μετά τους έντονους τσακωμούς με την Ιουλία, να κάνει μαζί της «ανακωχή». Παρ’όλ’αυτά, εξακολουθεί να είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει τελικά να κάνει ανακωχή με το παρελθόν αλλά και την σκοτεινή πλευρά του εαυτού του. Κι ενώ φτάνει η στιγμή για την μεταγωγή του Στράτου από τις φυλακές στα δικαστήρια του Βόλου, τα μέλη της οικογένειας Ραζίνη αγνοούν πως ο Ζαφείρης, αφού αποχαιρετά την Κυριακούλα λέγοντας πως θα λείψει λίγο καιρό απ’τον Τύρναβο, βάζει αμέσως σε εφαρμογή το σχέδιο απόδρασης του Στράτου.

Στο μεταξύ, στο ορφανοτροφείο, μια έκπληξη περιμένει την μικρή Χάιδω. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη όμως, θα νιώσουν οι καλεσμένοι στο αρχοντικό, όταν ο Γιωργίκης ανακοινώνει στους κουμπάρους του την εγκυμοσύνη της Ιουλίας, τη στιγμή που η άφιξη ενός απρόσκλητου καλεσμένου, θα προκαλέσει νέα αναστάτωση.

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το αποψινό επεισόδιο

Χρήστος: «τώρα αποφασίζω εγώ, εγώ είμαι ο αφέντης Προβιός πια»

Επιφάνειος: «το σπίτι των Προβιών ήταν ένα σπίτι αρρωστημένο»

Γιωργίκης: «ναι μπορεί και να είναι αλήθεια, ίσως… αλλά ο Χρήστος είναι δικό μου παιδί γιατί έτσι το νιώθω»

Δείτε το trailer

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τρίτη με Πέμπτη στις 22:40

Συντελεστές

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός, Νίκος Ζαπατίνας
Παραγωγή: Primavisione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Άννα Μάσχα, Γιάννος Περλέγκας, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Χριστίνα Μαξούρη, Λίλλυ Μελεμέ, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Ηλίας Βαλάσης, Ευτυχία Μελή, Δημήτρης Γεωργιάδης, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Θοδωρής Σκυφτούλης, Πέτρος Ιωάννου, Γεωργία Συφιανού. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι

Related posts

Οι πολιτικές εφημερίδες 16/4/2024

James Rollner

Κώστας Τσουρός καλεί Ανδρέα Μικρούτσικο;

timesadmin

Οι οικονομικές εφημερίδες 26/2/2024

timesadmin

Συγκλονίζει η Πίτσα Παπαδοπούλου – Περιγράφει καρέ καρέ τις στιγμές όταν σκοτώθηκε ο αδελφός της

timesadmin

Με εκπλήξεις και ανατρεπτικές ερμηνείες έρχεται απόψε το J2US με τον Νίκο Κοκλώνη

timesadmin

Αριάνα-Τσιχίρο, Κένζι και Ιζούμι – Τα παιδιά του Κοντιζά και η γνωριμία με την σύζυγό του, Δέσποινα

wp-needuser