Το-προξενιό-της-Ιουλίας:-Ο-Προβιός-στήνει-παγίδα-στον-Γρηγόρη
LIFESTYLE

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Προβιός στήνει παγίδα στον Γρηγόρη

Καταιγιστικές εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», απόψε στις 22:40, στον Alpha. Η Χάδω καταφέρνει να δημιουργήσει αμφιβολίες στον Γιωργίκη για τη σχέση της γυναίκας του με τον Γρηγόρη. Έτσι, ο Προβιός αποφασίζει να παγιδεύσει τον Γρηγόρη ζητώντας τη βοήθεια της Δέσπως.

Τι θα δούμε αναλυτικά

Το σχέδιο του Γιωργίκη για να διερευνήσει αν ευσταθούν ή όχι οι υποψίες της Χάδως για τον Γρηγόρη και την Ιουλία, δοκιμάζεται στην πράξη. Βρίσκει, όμως, αμέσως την αντίδραση του Γρηγόρη, που αυτή τη φορά θα δείξει την ετοιμότητά του να ξεγλιστράει και να αποφεύγει τις προκλήσεις και τις κακοτοπιές. Έχει άλλωστε δίπλα του και την Φιλιώ, που δεν του αφήνει πολλά περιθώρια. Περιθώρια, όμως, δεν έχει ούτε και η Στάσα, που κάτω από την πίεση των γεγονότων, αναγκάζεται να απομακρυνθεί από τον Στασινόπουλο, καθώς βλέπουν κι οι δυο τους, μέρα τη μέρα, τους κόσμους τους να καταρρέουν.

Μπροστά στην απειλή του χωρισμού για τον Στασινόπουλο και της διαπόμπευσης για την Στάσα, οι δυο τους θα δώσουν όρκους πως ποτέ δεν θα ξαναβρεθούν, όσο υπάρχουν γύρω τους υποχρεώσεις που να τους δεσμεύουν. Και τότε είναι, που ένα καινούργιο πρόσωπο, θα κάνει την εμφάνισή του στη Λάρισα, για να ταράξει τη ζωή του ενός από τους δυο. Θα είναι όμως μόνο αυτοί οι δυο που θα επηρεάσει;

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το αποψινό επεισόδιο

Ο Γιωργίκης ζητά από τη Δέσπω να παγιδεύσει τον Γρηγόρη

Ο Στασινόπουλος απολογείται στην Κατερίνη για τα λάθη του

Η Στάσα και ο Στασινόπουλος αποφασίζουν να σταματήσουν να βλέπονται

Δείτε το trailer

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τρίτη έως Πέμπτη στις 22:40

Συντελεστές

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός, Νίκος Ζαπατίνας
Παραγωγή: Primavisione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Άννα Μάσχα, Γιάννος Περλέγκας, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Χριστίνα Μαξούρη, Λίλλυ Μελεμέ, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Ηλίας Βαλάσης, Ευτυχία Μελή, Δημήτρης Γεωργιάδης, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Θοδωρής Σκυφτούλης, Πέτρος Ιωάννου, Γεωργία Συφιανού. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι.

Related posts

Έλενα Κρεμλίδου: Δεν έχω μόνο ωραία οπίσθια, έχω και πτυχίο πλέον

timesadmin

Η Δρούτσα έκανε πίσω για το «Τα, τα, τα» της Σάττι: Πετάω βλακείες

timesadmin

Eurovision 1977 – Μπέσσυ Αργυράκη: «Το ”Μάθημα Σολφέζ” διδάσκεται σήμερα σε μουσικά σχολεία»

James Rollner

Το ψάθινο καπέλο της Σταμάτη, η βόλτα με τη μηχανή για τον Σχίζα και το πάρτι της Παναγιώταρου

timesadmin

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Φίλιππου

timesadmin

Οι αθλητικές μεταδόσεις 29/2/2024

timesadmin