Το-προξενιό-της-Ιουλίας-–-Μελίνα-Λεφαντζή-και-Γιώργος-Παπαγεωργίου:-«Ο-ερχομός-του-Κρίστοφερ-φέρνει-μια-σκοτεινή-αποκάλυψη»
LIFESTYLE

Το προξενιό της Ιουλίας – Μελίνα Λεφαντζή και Γιώργος Παπαγεωργίου: «Ο ερχομός του Κρίστοφερ φέρνει μια σκοτεινή αποκάλυψη»

Το προξενιό της Ιουλίας – Μελίνα Λεφαντζή και Γιώργος Παπαγεωργίου: «Ο ερχομός του Κρίστοφερ φέρνει μια σκοτεινή αποκάλυψη»

Media

Το προξενιό της Ιουλίας – Μελίνα Λεφαντζή και Γιώργος Παπαγεωργίου: «Ο ερχομός του Κρίστοφερ φέρνει μια σκοτεινή αποκάλυψη»

Η Μελίνα Λεφαντζή και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, οι τηλεοπτικοί Αλεξάνδρα και Άλκης στην αγαπημένη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησαν για την αγαπημένη σειρά.

Στα τελευταία επεισόδια βλέπουμε τους δύο χαρακτήρες να έχουν έρθει αρκετά κοντά, «δεν θα αποκαλύψουμε αν θα παντρευτούμε αλλά η Αλεξάνδρα σίγουρα θα ερωτευθεί τον Άλκη» λέει η Μελίνα, με τον Γιώργο να συμπληρώνει «εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος».

Πόσο τους δυσκόλεψε το ότι παίζουν σε σειρά εποχής; «Προσωπικά κάνω μια αναζήτηση είτε βλέποντας ταινίες είτε συζητώντας και με τους συντελεστές της σειράς και σιγά σιγά αρχίζεις και τα χρησιμοποιείς όλα αυτά» λέει η Αλεξάνδρα.

«Είναι μια δουλειά που ξεχώρισα και μου άρεσε πάρα πολύ και ο ρόλος και η ομάδα των ηθοποιών και συντελεστών και αυτό που απολαμβάνω σε σειρές εποχής είναι ότι νιώθεις σα να μπαίνεις σε μια χρονοκάψουλα, γιατί μπαίνεις στο set και είναι τα σκηνικά, τα ρούχα, όλα είναι σαν να μεταφέρεσαι σε έναν άλλο χρόνο και μετά αυτόματα έρχεται και ο ρόλος πάνω σου και όλα γίνονται πιο απλά» θα πει ο Γιώργος.

Συνεχίζοντας, είπε ότι ο Άλκης δεν πρόκειται να ψάξει τους βιολογικούς του γονείς «αλλά έρχεται ο μπαμπάς μου από την Αμερική, που είναι ο πολύ αγαπημένος μου φίλος Άκης Σακελλαρίου, και θα γίνει κάτι πάρα πολύ σκοτεινό και αναπάντεχο. Με τον ερχομό του Κρίστοφερ θα έρθει μια αποκάλυψη αρκετά σκοτεινή και θα φέρει τα πάνω κάτω». Επίσης, θα υπάρξει ένα φλερτ του Κρίστοφερ προς την Κατερίνη που όπως είπε η Μελίνα δε γνωρίζουν αν θα οδηγήσει κάπου.

Όσο για τις φήμες που κυκλοφορούν ότι υπάρχει κάποια συγγένεια ανάμεσα στην Αλεξάνδρα και τον Άλκη, όπως είπαν και οι δύο, δεν γνωρίζουν αν θα αποκαλυφθεί στη συνέχεια της σειράς κάτι τέτοιο.

Η σχέση της Αλεξάνδρας με τον Ατζαλίνα έχει τελειώσει; «Η Αλεξάνδρα δεν την άφησε να προχωρήσει κυρίως γιατί ο Δημητρός ήταν παντρεμένος, υπήρχαν πολλά πράγματα που εμπόδιζαν αυτή τη σχέση παρόλο που υπήρχε έντονο συναίσθημα και από τους δύο. Εκείνος θα συνεχίσει να προσπαθεί γιατί δεν έκλεισε αυτό το κομμάτι για τον Δημητρό, ενώ η Αλεξάνδρα είχε την τύχη να έρθει στη ζωή της ο Άλκης και αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο ότι προχωρά» θα πει η Μελίνα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τρίτη έως Πέμπτη στις 22:40

Related posts

Tην Κυριακή με τη Realnews: «Ο δέκατος κύκλος της κόλασης», αγωνία και ένταση σε ένα γοητευτικό μυθιστόρημα του πολυβραβευμένου συγγραφέα Μέμπο Τζιαρντινέλι

timesadmin

Γιούλικα Σκαφιδά: Το παιδικό δωμάτιο και η έξυπνη επιλογή που έκανε

timesadmin

Χριστίνα Μπόμπα: Στην παιδική χαρά με τα κορίτσια της

timesadmin

Βαρύ πένθος για την Χριστίνα Αλεξανιάν – «Δεν το πιστεύω ότι σε αποχαιρετώ»

timesadmin

Μαρία Κορινθίου για τον εαυτό της: Είμαι τόσο περήφανη για το Μαράκι και ό,τι έχει καταφέρει στη ζωή του

timesadmin

Ποια είναι η γυναίκα που έκανε τον Νιλ Πάτρικ Χάρις να συνειδητοποιήσει ότι είναι ομοφυλόφιλος

timesadmin