Τζορτζ-Μπάλντοκ:-Ήταν-νεκρός-επί-τουλάχιστον-5-ώρες-μέσα-στην-πισίνα-–-Διερευνώνται-τα-αίτια-του-θανάτου-του
ΕΛΛΑΔΑ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα – Διερευνώνται τα αίτια του θανάτου του

Θρήνος επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον τραγικό θάνατο του 31χρονου Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε χθες το βράδυ νεκρός μέσα στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη, παρά μόνο το γεγονός πως για αρκετές ώρες δεν είχε επικοινωνήσει μαζί του. Η σύζυγός του η οποία ήταν στην Αγγλία μαζί με την κόρη τους τον έψαχνε και αναγκάστηκε να απευθυνθεί στον ιδιοκτήτη του σπιτιού που ενοικίαζε ο Μπάλντοκ έτσι ώστε να μεταβεί αυτός να διαπιστώσει τι συμβαίνει. Ο άνδρας μετέβη στο ακίνητο μόνο και μόνο για να εντοπίσει τον 31χρονο ποδοσφαιριστή νεκρό στην πισίνα του.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε αμέσως από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο λίγο μετά την ειδοποίηση, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τον επαναφέρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του thetimes|-.gr ο Μπάλντοκ βρισκόταν για τουλάχιστον πέντε ώρες στην πισίνα νεκρός, με περισσότερα δεδομένα να αναμένεται να προκύψουν μετά την νεκροψία/νεκροτομή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, θα πάρουν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας ενώ ήδη η σήμανση έχει πάρει αποτυπώματα από το σπίτι.

Βίντεο από το σημείο της τραγωδίας στη Γλυφάδα (4)

Η σορός του Μπάλντοκ δεν φέρει τραύματα ή σημάδια που να υποδεικνύουν κάποια εγκληματική ενέργεια. Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ, ο ποδοσφαιριστής είχε ήδη ανασυρθεί από την πισίνα από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο. Φορούσε το μαγιό του, κάτι που δείχνει ότι πιθανόν έκανε μπάνιο όταν συνέβη το μοιραίο γεγονός.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Γιάννης Παπαδημητρίου, καθώς και ο Γιώργος Τζαβέλλας, διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου και πρώην συμπαίκτης του στην Εθνική Ελλάδος. Πλήθος συμπαικτών και παραγόντων της ομάδας, όπως οι Ζέκα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Βιλένα και Πέρεθ, βρέθηκαν έξω από την οικία, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν το τραγικό γεγονός.

Βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ βύθισε στο πένθος όχι μόνο την οικογένεια του Παναθηναϊκού αλλά και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του, είχε εκπληρώσει το όνειρό του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και είχε φορέσει το εθνόσημο σε 12 επίσημους αγώνες.

Η απώλειά του αφήνει ένα τεράστιο κενό στην ομάδα και στους φίλους του, που προσπαθούν να βρουν απαντήσεις για το πώς χάθηκε τόσο πρόωρα. Η ακριβής αιτία του θανάτου του θα προσδιοριστεί μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από τον ιατροδικαστή, ενώ οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ατυχήματος ή άλλου αιφνίδιου ιατρικού περιστατικού.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Τα ξημερώματα της Πέμπτης ακολούθησε η ανακοίνωση και της οικογένειας του Τζορτζ Μπάλντοκ, που ανέφερε τα εξής:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζορτζ δυστυχώς πέθανε. Ως οικογένεια είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μας σε αυτή τη στιγμή».

Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρέτησε τον Μπάλντοκ

Σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο και συνολικά ο ελληνικός αθλητισμός αποχαιρέτησε τον διεθνή παίκτη με ανακοινώσεις και μηνύματα στα social media.

Παναθηναϊκός: «Είμαστε συγκλονισμένοι, είμαστε σοκαρισμένοι από την απώλεια του George μας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του. Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων του George Baldock».

Είμαστε συγκλονισμένοι, είμαστε σοκαρισμένοι από την απώλεια του George μας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του. Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων του George Baldock. pic.twitter.com/7TO6tbi5zk

— Panathinaikos F.C. (@paofc_) October 9, 2024

ΕΠΟ: «Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη, η Εθνική Ομάδα και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποχαιρετά τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο ανθρώπινος πόνος που προκάλεσε η είδηση του αδόκητου χαμού ενός δικού μας, νέου, ανθρώπου. Η στιγμή επιβάλλει σιωπή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Συλλυπητήρια από τη δεύτερη οικογένειά του. Αντίο…».

Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη, η Εθνική Ομάδα και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποχαιρετά τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο ανθρώπινος πόνος που προκάλεσε η είδηση του αδόκητου χαμού ενός δικού μας, νέου, ανθρώπου. Η στιγμή επιβάλλει σιωπή.… pic.twitter.com/U1pLJAjI31

— Hellenic Football Federation (@HffEpo) October 9, 2024

Η ανακοίνωση της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έγραφε: «Είμαστε συντετριμμένοι που πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ σε ηλικία 31 ετών. Οι σκέψεις μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια βρίσκονται στην οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του Τζορτζ σε σύλλογο και χώρα».

Super League: «Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την αδόκητη απώλεια του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής μας Ομάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την αδόκητη απώλεια του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής μας Ομάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.#slgr pic.twitter.com/ToE2kBMpZH

— Super League Greece (@Super_League_GR) October 9, 2024

Ολυμπιακός: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού συμμετέχει στο πένθος για τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του» έγραψαν οι Πειραιώτες, μέσω ανάρτησής τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΑΟΚ: «Είναι πραγματικά συγκλονιστική η δραματική είδηση του θανάτου ενός αθλητή, του άσου του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, Τζορτζ Μπάλντοκ και τα λόγια φτώχα να εκφράσουν τη λύπη μας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και συμπαρίσταται στο πένθος τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Είναι πραγματικά συγκλονιστική η δραματική είδηση του θανάτου ενός αθλητή, του άσου του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, Τζορτζ Μπάλντοκ και τα λόγια φτώχα να εκφράσουν τη λύπη μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και… pic.twitter.com/Af8VxTZCyv

— PAOK FC (@PAOK_FC) October 9, 2024

ΑΕΚ: «Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. pic.twitter.com/QgrRbhc6CZ

— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) October 9, 2024

Αστέρας Τρίπολης: «Η διοίκηση και σύσσωμη η οικογένεια του ASTERAS AKTOR είναι συντετριμμένη για την απώλεια του ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ. Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στους οικείους του, καθώς και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά μπροστά στην απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου… Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί».

Λεβαδειακός: «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια και τη θλίψη της για το θάνατο του ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ.? Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Ατρόμητος: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του διεθνούς ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ. Κουράγιο στην οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες ώρες».

ΠΣΑΠΠ (o σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών): «Μακάρι να ήταν ψέμα… Μακάρι… Ο ΠΣΑΠΠ εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Τζορτζ Μπάλντοκ, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Η 9η Οκτωβρίου του 2024 πέρασε πια στην ιστορία ως μία ημέρα θλίψης και πόνου και όλοι μας αισθανόμαστε φτωχότεροι. Ένα πελώριο γιατί παραμένει αναπάντητο… Τόσο, μα τόσο άδικο…».

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί τον αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή του Συλλόγου μας, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει την οδύνη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ».

Πανσερραϊκός: «Δεν υπάρχουν λόγια… Καλό Παράδεισο George».

Πανιώνιος: «Δεν χωράνε λέξεις να περιγράψουν την οδύνη του άδικου χαμού ενός τόσο νέου ανθρώπου. Καλό ταξίδι Τζωρτζ Μπαλντοκ».

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: «Όλοι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι συγκλονισμένοι και εξαιρετικά λυπημένοι από την είδηση του θανάτου του πρώην παίκτη μας, Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο αμυντικός έφυγε από τον σύλλογο το καλοκαίρι μετά από επτά χρόνια στο Bramall Lane και ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στους οπαδούς, το προσωπικό και τους συμπαίκτες του που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα δίπλα του. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων όσων σχετίζονται με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκφράζονται στην οικογένεια και τους φίλους του Τζορτζ».

Εθνική Αγγλίας: «Είμαστε πολύ λυπημένοι για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Τζορτζ ήταν κοντά σε πολλούς παίκτες μας και εκπροσώπησε την Ελλάδα -τους αντιπάλους μας το βράδυ της Πέμπτης. Σκεφτόμαστε την οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του Τζορτζ σε σύλλογο και χώρα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Αγγλική Ομοσπονδία (FA): «Είμαστε συντετριμμένοι στο άκουσμα του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ σε ηλικία 31 ετών. Οι σκέψεις μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του Τζορτζ στον σύλλογο και την Εθνική».

Επίσης, όλες οι ομάδες της Premier League αλλά και των μικρότερων κατηγοριών στην Αγγλία εξέδωσαν ανακοινώσεις για την απώλεια του Μπάλντοκ.

Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και σύσσωμη η Premier League αποχαιρετά τον Μπάλντοκ

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ προκάλεσε σοκ σε ολόκληρη την Αγγλία.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εξέφρασε τη θλίψη της για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή μέσω του twitter και κάτω από το post της αγγλικής ομάδας ακολούθησαν απαντήσεις των επίσημων λογαριασμών πολλών ομάδων του νησιού που θρηνούν και αυτές την απώλεια του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας.

Sheffield United Football Club is shocked and extremely saddened to learn of the passing of former player, George Baldock.

The defender left the club in the summer after seven years at Bramall Lane and was extremely popular with supporters, staff and team-mates who pulled on a… pic.twitter.com/OlDsn0lFpB

— Sheffield United (@SheffieldUnited) October 9, 2024

Ο επίσημος λογαριασμός της Premier League έσπευσε να συλλυπηθεί πρώτος τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ποστάροντας: «Είμαστε συντετριμμένοι για την απώλεια του George. Οι σκέψεις όλων στην Premier League είναι με την οικογένειά του και τους φίλους του σ’ αυτή την απίστευτα θλιβερή στιγμή».

premier-league-baldock

Ακολούθησαν και οι περισσότερες μεγάλες ομάδες της Premier League. «Τόσο άσχημα νέα. Οι σκέψεις της Λίβερπουλ είναι με την οικογένεια του George και τους φίλους του».

liverpool-post-baldock

Η Τσέλσι πόσταρε: “Τόσο θλιβερά νέα. Οι σκέψεις όλων στην Τσέλσι είναι με τους αγαπημένους του George σ’ αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές. Αναπαύσου εν ειρήνη George”.

chelsea-post-baldock

Η Μάντσεστερ Σίτι με τη σειρά της: «Οι σκέψεις όλων στη Μάντσεστερ Σίτι είναι με την οικογένεια και τους φίλους του George αυτές τις λυπηρές στιγμές».

manchester-city-post-baldock

Ο επίσημος λογαριασμός της Έβερτον ανέφερε: «Οι σκέψεις όλων στην Έβερτον είναι με την οικογένεια και τους φίλους του George σ’ αυτές τις πολύ λυπηρές και δύσκολες στιγμές».

everton-post-baldock

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα post από τις Μπρέντφορντ, Γουλβς, Μπράιτον, αλλά και πολλών ακόμη ομάδων από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, όπως η Πλίμουθ, η ΚΠΡ, η Φλίτγουντ, η Σάτον, η Ίπσουιτς, η Γουίγκαν, η Μπόλτον, η Λιντς, η Λέιτον Όριεντ, η Ρέξαμ, η Νόριτς, η Μίλγουλ η Πρέστον και πάρα πολλές ακόμη.

Το βιογραφικό του Τζορτζ Μπάλντοκ: Από την Αγγλία στην Εθνική Ελλάδας

O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1993 στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας και κατάφερε, παρά τις δύσκολες συνθήκες και τον έντονο ανταγωνισμό, να καθιερωθεί σε σημαντικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, ενώ απέκτησε και δικαίωμα συμμετοχής με την Εθνική Ελλάδας, λόγω των ελληνικών ριζών του από την πλευρά του πατέρα του.

Η γιαγιά του ήταν Ελληνίδα, κάτι που αποτέλεσε τη σύνδεσή του με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ανοίγοντάς του τον δρόμο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα

Ο Μπάλντοκ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μίλτον Κέιν Ντονς, όπου πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο τον Μάιο του 2010, σε ηλικία μόλις 17 ετών, σε έναν αγώνα κόντρα στην Μπράιτον. Αγωνιζόμενος ως δεξιός οπισθοφύλακας, ο Μπάλντοκ ξεχώρισε γρήγορα με την απόδοσή του, με αποτέλεσμα να γίνει βασικός παίκτης της ομάδας και να συμπληρώσει 107 συμμετοχές και 2 γκολ μέχρι το 2017.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μίλτον Κέιν Ντονς, δόθηκε δανεικός σε διάφορες αγγλικές ομάδες (Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ) καθώς και στην ισλανδική Βεστμανέγια, όπου βελτίωσε τις αμυντικές του ικανότητες και απέκτησε εμπειρία σε διαφορετικά πρωταθλήματα.

Η άνοδος στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Το 2017, ο Μπάλντοκ έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, μετακομίζοντας στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Με τις «Λεπίδες», όπως είναι γνωστή η ομάδα, έφτασε στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Συνολικά, κατέγραψε 219 συμμετοχές, πέτυχε 6 γκολ και έδωσε 16 ασίστ, αγωνιζόμενος για τρεις σεζόν στην Premier League (83 συμμετοχές) και για τέσσερις στην Championship. Το 2023, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, ενώ συμμετείχε σε δύο ανόδους της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ από τη δεύτερη κατηγορία στην Premier League.

Η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Τζορτζ Μπάλντοκ, προσφέροντάς του την ευκαιρία να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, και υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2027.

Παρά τις αρχικές του ατυχίες με έναν τραυματισμό που τον άφησε εκτός για κάποιες εβδομάδες, έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα του «τριφυλλιού» σε ευρωπαϊκό ματς εναντίον του Άγιαξ στις 8 Αυγούστου 2024. Το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα ήταν το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 6 Οκτωβρίου 2024.

Η ένταξή του στην Εθνική Ελλάδας

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ απέκτησε το δικαίωμα να αγωνίζεται με την Εθνική Ελλάδας τον Μάιο του 2022, μετά από μακρά διαδικασία αναγνώρισης της ελληνικής του καταγωγής.

Αμέσως, κλήθηκε από τον τότε προπονητή της Εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ, για τους αγώνες του UEFA Nations League κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία, το Κόσοβο και την Κύπρο. Μέσα σε δύο χρόνια, ο Μπάλντοκ κατέγραψε 12 συμμετοχές με τη φανέλα της «Γαλανόλευκης», κερδίζοντας τον σεβασμό των συμπαικτών του και των φιλάθλων. Η τελευταία του εμφάνιση με το εθνόσημο ήταν το Μάρτιο του 2024, σε κρίσιμο αγώνα πρόκρισης για το Euro απέναντι στη Γεωργία.

Η απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ αφήνει ένα μεγάλο κενό στην ομάδα, καθώς είχε καθιερωθεί ως μια από τις βασικές επιλογές της άμυνας, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπαίκτες του για την αφοσίωση και το πάθος του.

Δείτε βίντεο: Τζορτζ Μπάλντοκ: Ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα – Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα -Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ειδήσεις σήμερα:

Τυφώνας Μίλτον: Στο έλεός του η Φλόριντα – Live οι εξελίξεις

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο πίσω από την πρόσκληση Πολάκη στους υποψήφιους αρχηγούς – Στον αέρα το κρίσιμο ραντεβού

Τροχαίο δυστύχημα με έναν 52χρονο νεκρό στην Ποσειδώνος – Δείτε βίντεο, φωτογραφίες

Related posts

Αρκαδία: Ξυλοκόπησε τον 64χρονο μέχρι θανάτου σε βάφτιση επειδή θεεώρησε ότι φλέρταρε τη γυναίκα του

timesadmin

Κύμη: Να προσέχουν οι κάτοικοι, αλλά δεν υπάρχει λόγος πανικού – Τι λένε οι σεισμολόγοι μετά τα 4,8 Ρίχτερ

timesadmin

Καιρός: Με καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας μπαίνει ο Σεπτέμβριος – Βροχές αναμένονται και στην Αττική

timesadmin

Θεσσαλονίκη: «Ήθελε να εκδικηθεί» είπε η 36χρονη που δήθεν έπαιζε σε πορνό βίντεο τα οποία έστελνε ο πρώην της

timesadmin

Kids & Cars στη Γλυφάδα: Ένα… ράλι με ηλεκτρικά αυτοκίνητα για λιλιπούτειους οδηγούς

timesadmin

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα

timesadmin