Τζένιφερ-Λόπεζ:-Μιλάει-πρώτη-φορά-για-τον-χωρισμό-της-από-τον-Μπεν-Άφλεκ-–-Είμαι-ενθουσιασμένη-που-είμαι-ελεύθερη,-λέει
LIFESTYLE

Τζένιφερ Λόπεζ: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ – Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι ελεύθερη, λέει

Η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με το διαζύγιο από τον Μπεν Άφλεκ.

Το ζευγάρι κατάφερε να επανασυνδεθεί μετά από χρόνια, καθώς ήταν ζευγάρι μέχρι το 2002, όταν και αρραβωνιάστηκαν.

Ωστόσο, η ευτυχία τους δεν κράτησε πολύ, παρά μόνο για δύο χρόνια, αφού πριν λίγο καιρό η Λατίνα σταρ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό, επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές». Μάλιστα, στα έγγραφα έγραψε ότι είχαν χωρίσει από τις 26 Απριλίου, δύο χρόνια μετά τον γάμο τους.

Μιλώντας στο περιοδικό Interview, η Τζένιφερ Λόπεζ δεν μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό, αλλά παραδέχτηκε πως η εμπειρία αυτή ήταν μέρος ενός μαθήματος που έπρεπε να πάρει για τη ζωή της.

«Υπάρχουν στιγμές που νομίζω ότι έχω καταλάβει τι είναι λάθος και μετά ξαφνικά η ζωή σου φέρνει κάτι άλλο για να δει αν έχεις πάρει το μάθημά σου. Και φαίνεται πως δεν το είχα καταλάβει μέχρι τώρα με τόσο βαθύ τρόπο. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν θα κάνω λάθη στο μέλλον. Όταν ολόκληρο το σπίτι σου ανατινάζεται, απλά στέκεσαι στα ερείπια και λες “τι μπορώ να κάνω για να μην το αφήσω να συμβεί ξανά;”. Και το εξετάζεις σιγά σιγά και λες “εντάξει, έγινε, αυτός ήταν ο ρόλος μου σε αυτό, αυτό θα έπρεπε να είχα δει πιο νωρίς, αυτό δεν κοίταξα”», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, είναι σημαντικό κάποιος να μπορεί να περνάει και μόνος του καλά, καθώς μόνο έτσι θα είναι καλά και με κάποιον άλλο. «Πρέπει να είσαι ήδη πλήρης, αν θες κάτι πιο ολοκληρωμένο. Πρέπει να είσαι καλά και μόνος σου», αναφέρει.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Νόμιζα ότι το είχα μάθει αυτό, αλλά τελικά δεν το έμαθα. Και μετά ήρθε αυτό το καλοκαίρι και είπα “πρέπει να φύγω και να μείνω μόνη μου. Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορεί να το κάνει αυτό”».

Βέβαια, αυτό δεν ήταν πάντα εύκολο, όπως παραδέχεται. Ως παράδειγμα έθεσε την ημέρα των γενεθλίων της στα Χάμπτονς. «Αισθανόμουν μοναξιά, ένιωθα σαν μια άγνωστη, ήταν τρομακτικό. Αισθανόμουν θλίψη, αισθανόμουν απελπισμένη. Αλλά όταν νιώθεις όλα αυτά, λες “αυτά τα πράγματα δεν πρόκειται να με σκοτώσουν”. Αντιθέτως, πρέπει να σε κάνουν να καταλάβεις ότι μπορείς να νιώσεις ευτυχία και μόνος σου», λέει.

Τόνισε επιπλέον, πως δεν θέλει να την καθορίζει μια σχέση, ούτε να ψάχνει την ευτυχία σε κάποιον άλλο. «Δεν μπορώ να αναζητώ την ευτυχία σε άλλους ανθρώπους. Πρέπει να την έχω μέσα μου. Έλεγα ότι είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος, αλλά εξακολουθούησα να ψάχνω κάτι για να γεμίσει κάποια κενά. Αλλά τώρα σκέφτομαι “όχι, είσαι πραγματικά καλή και μόνη σου”», σημείωσε.

Τέλος, δήλωσε πως είναι πλέον «ενθουσιασμένη» που είναι μόνη της. «Δεν ψάχνω κανέναν, γιατί έχω κάνει τόσα πράγματα τα τελευταία 25,30 χρόνια, όντας σε αυτές τις διαφορετικές καταστάσεις. Οπότε, μπορώ να πετάω πια μόνη μου. Τι κι αν είμαι απλά ελεύθερη;», δήλωσε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κικίλιας: Με απόλυτη διαφάνεια η αγορά του διαμερίσματος

Καίτη Γκρέυ: Στο νοσοκομείο η λαϊκή τραγουδίστρια – Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Bitcoin: Έλυσε το HBO το μυστήριο με τον ιδρυτή του; – Ποιος είναι πίσω από τον «Satoshi Nakamoto»

Related posts

H Taylor Swift είναι πιο fit από ποτέ με αυτές τις ασκήσεις

timesadmin

Survivor: Άρχισε να πίνει ο Γκιουλέκας και «λύθηκε» η γλώσσα του – «Η Δαλάκα με έβαλε friendzone» – ΒΙΝΤΕΟ

James Rollner

Η Πενέλοπε Κρουζ ποζάρει με βινύλ corset top & «ανάβει»… φωτιές λίγο πριν κλείσει τα 50!

timesadmin

Χρήστος Σαντικάι: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Λάουρα Νάργες και ο ρατσισμός που έχει βιώσει

timesadmin

Άντζελα Γκερέκου: Η σπάνια εμφάνιση με τον αδελφό της, Αλέξανδρο

timesadmin

Έλενα Παπαρίζου: H “number one” της Ευρώπης επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision

protothema.gr