Τζάκρη:-Σε-λίγο-θα-ζητούν-διαγραφή-Κασσελάκη-γιατί-δεν-βάζει-ζάχαρη-στον-καφέ-του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζάκρη: Σε λίγο θα ζητούν διαγραφή Κασσελάκη γιατί δεν βάζει ζάχαρη στον καφέ του

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Παύλου Πολάκη και θα παρευρεθεί στη σύσκεψη των προέδρων στην Κουμουνδούρου, δήλωσε το πρωί της Πέμτπης η Θεοδώρα Τζάκρη, σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Από χθες έχει δηλώσει ότι δεν θα παραστεί ο Σωκράτης Φάμελλος, προσυπογράφοντας τη μεθόδευση των υποστηρικτών του που θέλουν να λύσουν τον γόρδιο δεσμό, αποκλείοντας τον κο Κασσελάκη. Για να καθίσουν κάποιοι στο ίδιο τραπέζι θα πρέπει να είναι μεταξύ τους έντιμοι και να συμπεριφέρονται ακριβοδίκαια. Δεν πρέπει να κόβουν και να ράβουν το κοστούμι στα μέτρα τους» είπε η κ. Τζάκρη, μιλώντας στο Mega.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4rwloxzunft)

Για την αναβολή του συνεδρίου, ανέφερε πως αυτό έγινε για να καταλαγιάσει η οργή του κόσμου. «Καταθέσαμε άποψη ότι έπρεπε να γίνει το συνέδριο στις 20 Οκτωβρίου, συντομότατα. Θεωρούσαν ότι με αυτό τον τρόπο ότι θα καταλαγιάσουν την οργή του κόσμου, γιατί η βάση βράζει».

Όσο για το εξώδικο που απέστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τη διαρροή του Πόθεν Έσχες του και τις αντιδράσεις που προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ, η κα Τζάκρη δήλωσε: «Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε εξώδικο, σημαίνει έγγραφη διαμαρτυρία, που στο τέλος κρατάει μία επιφύλαξη. Είναι αυτό αγωγή; Είναι μήνυση κατά του κόμματος; Να τι είπε με την έγγραφη διαμαρτυρία του: ‘σας παρακαλώ πολύ, διερευνήστε να δείτε πως διέρρευσαν τα προσωπικά μου δεδομένα’. Ήθελε να προστατεύσει τον εαυτό του από τις συνέπειες αυτής της διαρροής».

«Αυτοί κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο ζητούν τη διαγραφή Κασσελάκη. Επί μήνες ακούω από στελέχη να λένε ότι θέλουν τη διαγραφή Κασσελάκη. Πιστεύετε ήταν το εξώδικο το πρόσχημα; Θα μπορούσε να είναι γιατί έχει ανοιχτά τα φώτα στο σπίτι του ή γιατί δεν βάζει ζάχαρη στον καφέ του», σχολίασε.

Ειδήσεις σήμερα:

Live update: Ο «Μίλτον» σαρώνει τη Φλόριντα και προκαλεί πλημμύρες – Χωρίς ρεύμα 2,6 εκατ. κτήρια, συγκλονιστικά βίντεο

Viral η φωτογραφία γαμπρού στις ΗΠΑ που κάθεται και δουλεύει στο λάπτοπ κατά τη γαμήλια δεξίωση – «Θλιβερό»

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα – Θρήνος για τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή

Related posts

Άδωνις Γεωργιάδης: Μέσα στην εβδομάδα η απόφαση για τα έξτρα κίνητρα σε ιατρούς άγονων περιοχών

protothema.gr

Πιερρακάκης προς την αντιπολίτευση: Χρησιμοποιείτε το Σύνταγμα ως φύλλο συκής

timesadmin

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κυβερνοασφάλεια

timesadmin

Εθνική καμπάνια για τη σχολική βία: Πλατφόρμα για καταγγελίες και πολύ πιο αυστηρές ποινές

timesadmin

Στην Ελλάδα υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ για τα ΕΑΣ – Αποκλειστικό

protothema.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παύλος Μαρινάκης κάλυψε εξ ολοκλήρου τις φασιστικές αθλιότητες του Δ. Βαρτζόπουλου

James Rollner