Τασούλας-για-Σασόλι:-Αντιμετώπισε-με-τρόπο-υποδειγματικό-πληθώρα-σοβαρών-ζητημάτων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τασούλας για Σασόλι: Αντιμετώπισε με τρόπο υποδειγματικό πληθώρα σοβαρών ζητημάτων

Τα ειλικρινή συλλυπητήριά του, εκ μέρους των μελών της Βουλής των Ελλήνων, για τον αιφνίδιο θάνατο του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, «ενός διακεκριμένου Ιταλού και αφοσιωμένου Ευρωπαίου», εκφράζει ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας σε επιστολή που απέστειλε στον διευθυντή του Γραφείου του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στην επιστολή του ο κ. Τασούλας αναφέρει:

«Εκ μέρους των μελών της Βουλής των Ελλήνων και εμού του ιδίου, θα ήθελα να σας εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου για την εκδημία του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι, ενός διακεκριμένου Ιταλού και αφοσιωμένου Ευρωπαίου.

Στα δυόμισι περίπου χρόνια της θητείας του ως Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Νταβίντ Σασόλι αντιμετώπισε με τρόπο υποδειγματικό πληθώρα σοβαρών ζητημάτων, με οδυνηρέστερο όλων την υγειονομική κρίση.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, και με την ενθάρρυνση από μέρους του της χρήσης των νέων τεχνολογιών, συνέβαλε στην ομαλή λειτουργία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε συνθήκες πρωτόγνωρες για την Ευρωπαϊκή Οικογένεια.

Εργάσθηκε σθεναρά για την περαιτέρω ενίσχυση της διεθνούς κοινοβουλευτικής συνεργασίας, για τη διαχείριση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως αλλά και πρωτοστάτησε στην εν εξελίξει διαδικασία της Διασκέψεως για το Μέλλον της Ευρώπης.

Η Βουλή των Ελλήνων, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος, εκφράζει βαθύτατα αισθήματα τιμής για τον εκλιπόντα και απευθύνει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Ειδήσεις σήμερα:Θρίλερ στη Σκόπελο: Τα αποτελέσματα του DNA θα δείξουν αν η σορός ανήκει στον μονάχο Ευφρόσυνο της Μονής ΧιλανδαρίουΔίκη «ψευτογιατρού»: Συνταγή με βότανα και τσάι για μητέρα και κόρη με καρκίνο αξίας 52.000 ευρώ έδωσε o Dr KontosΠάνω από τους μισούς Ευρωπαίους ενδέχεται να κολλήσουν «Omicron» τις επόμενες 6 με 8 εβδομάδες, προειδοποιεί ο ΠΟΥ

Related posts

Πιερρακάκης: «Έρχονται 15 νέες υπηρεσίες πρώτης γραμμής στο gov.gr το επόμενο τρίμηνο»

timesadmin

Λιβύη: Η αναβολή των εκλογών, οι τουρκικές βλέψεις και η ελληνική αντεπίθεση

timesadmin

Γεωργιάδης από Λαύριο: Με τη μεταφορά της Techohull στις νέες εγκαταστάσεις θα τριπλασιαστεί η παραγωγή της

timesadmin

Πρόταση δυσπιστίας: Σε εξέλιξη η τριήμερη «μάχη» στη Βουλή – Δείτε live

timesadmin

Τουρκικά ΜΜΕ: Γεύμα Μητσοτάκη – Ερντογάν την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη

timesadmin

Ξεκινά η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ με Μπάιντεν και Ζελένσκι

timesadmin