Τέσσερις-ελληνικές-συμμετοχές-στη-Διεθνή-Έκθεση-Βιομηχανικής-Τεχνολογίας,-hannover-messe-2024
ΚΟΣΜΟΣ

Τέσσερις ελληνικές συμμετοχές στη Διεθνή Έκθεση Βιομηχανικής Τεχνολογίας, HANNOVER MESSE 2024

Τέσσερις ελληνικές εταιρείες συμμετείχαν φέτος στη Διεθνή Έκθεση Βιομηχανικής Τεχνολογίας, HANNOVER MESSE 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε 22-26 Απριλίου, στο Ανόβερο, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Αννοβέρου, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση, πρόκειται για τις εταιρείες Digenis S.A., ENERCA PC, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ.& ΣΙΑ Ε.Ε. “ΖΕΝΙΘ” και για το Research Lab of Advanced, Composite, Nano Materials & Nanotechnology “R-Nano” του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Οι Έλληνες συμμετέχοντες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους 130.000 εμπορικούς επισκέπτες από 150 χώρες που βρέθηκαν στην έκθεση.

Η έκθεση συγκέντρωσε συνολικά 4.000 εκθέτριες εταιρείες, 300 νεοφυείς επιχειρήσεις και πάνω από 300 επιχειρηματικές αντιπροσωπείες από όλο τον κόσμο.

Η HANNOVER MESSE 2024 καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η αυτοματοποίηση, η τεχνητή νοημοσύνη, η χρήση του υδρογόνου στη βιομηχανία και η χρήση λογισμικού για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, προσέφερε μια ολοκληρωμένη εικόνα των τεχνολογικών καινοτομιών του κλάδου.

Η επόμενη διοργάνωση της HANNOVER MESSE πρόκειται να διεξαχθεί από τις 31 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου 2025 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Αννοβέρου.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενη εταιρεία μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

Related posts

Βουλγαρία: Το Μπουργκάς θα φιλοξενήσει την πρώτη διεθνή Ολυμπιάδα Τεχνητής Νοημοσύνης

timesadmin

Βρετανία: Άνδρας κατηγορείται για κατασκοπεία σε σχέση με τη Ρωσία

wp-needuser

Ινδία: Δημοσιογράφοι στόχοι κατασκοπείας με το λογισμό Pegasus

timesadmin

Μπένι Γκαντζ: “Υποσχόμενες, πρώιμες ενδείξεις” για μια νέα συμφωνία για τους ομήρους

timesadmin

Πιστόριους: Έκκληση για αποκλιμάκωση μεταξύ Ισραήλ-Χαμάς

wp-needuser

Βόρεια Μακεδονία: Σε εξέλιξη οι προεδρικές εκλογές

timesadmin