Σύσταση-Αναπτυξιακού-Οργανισμού-Ανατολικής-Μακεδονίας-και-Θράκης
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την επωνυμία “Αναπτυξιακός Οργανισμός Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης”, συστάθηκε μετά από έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΑΜΘ και του Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης ΑΜΘ.

Στόχος της ανώνυμης εταιρείας ειδικού σκοπού είναι η παροχή επιστημονικής, συμβουλευτικής και τεχνικής υποστήριξης στην ΠΑΜΘ, αλλά και στους τοπικούς φορείς για την εφαρμογή της αναπτυξιακής της πολιτικής σε όλους τους τομείς αρμοδιότητάς της, όπως η εκπόνηση μελετών για την ωρίμανση δημοσίων έργων, η διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ.α.

Μέτοχοι στον Αναπτυξιακό Οργανισμό με έδρα την Κομοτηνή, είναι η Περιφέρεια ΑΜΘ, η οποία συμμετέχει με πόρους 700.000 ευρώ και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης ΑΜΘ που συμμετέχει με πόρους 672.500 ευρώ.

Το εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού απαρτίζουν οι: πρόεδρος Βασίλης Γαλάνης γιατρός, αντιπρόεδρος Σωκράτης Ξυνίδης δικηγόρος, διευθύνων σύμβουλος Απόστολος Παυλίδης πολιτικός μηχανικός, Μιχάλης Αμοιρίδης πολιτικός μηχανικός, Σεμπαετίν Γκασήλ γιατρός, Ευαγγελία Δίνα οικονομολόγος, Γιώργος Κουκουράβας πολιτικός μηχανικός, Θάνος Παπανικολάου οικονομολόγος, Βασίλης Ποζατζίδης χημικός.

- ---

Related posts

ΥΠΕΝ: Με συντελεστή 90% ο φόρος στα αυξημένα κέρδη και των εταιρειών προμήθειας φυσικού αερίου

timesadmin

Εκτίναξη τζίρου κατά 272% σε καταλύματα και εστίαση τον Απρίλιο

timesadmin

ΕΛΣΤΑΤ: Ετήσια αύξηση 5,1% τον Σεπτέμβριο για τον δείκτη τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών

timesadmin

Οι παράγοντες που θα επηρεάσουν την πορεία της αγοράς των ακινήτων

timesadmin

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Χαλκιδική και Πιερία στην κορυφή των προτιμήσεων των Ισραηλινών τουριστών

timesadmin

Β. Κικίλιας: Κατακόρυφη αύξηση των προκρατήσεων για τη νέα τουριστική περίοδο

timesadmin