Σχέσεις «εθελοντών» του Διαδικτύου και Κουμουνδούρου καταγγέλλει ο Σπίρτζης – Η κόντρα με Μωραΐτη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχέσεις «εθελοντών» του Διαδικτύου και Κουμουνδούρου καταγγέλλει ο Σπίρτζης – Η κόντρα με Μωραΐτη

Συνέχεια στις καταγγελίες του περί τρολ και «εθελοντών» του Διαδικτύου που υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε σήμερα ο πρώην υπουργός, Χρήστος Σπιρτζης, καταγγέλλοντας με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα «συνομιλία» μεταξύ του στιχουργού, Νίκου Μοραΐτη και του Διευθυντή Τύπου του κόμματος.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Χρήστου Σπίρτζη:

«Αύριο πρέπει να τον φάει».

Ελπίζω να το δει ο Πρόεδρος της επιτροπής Δεοντολογίας

Μπορεί να μην πήραμε κατάλογο των μισθοδοτούμενων από τον Πρόεδρο και την Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τουλάχιστον μάθαμε από λάθη, μη επαγγελματικά.

Ο κ.Μωραΐτης που καθημερινά ασχολείται μαζί μου και με όποιον διαφωνεί με τον Σ. Κασελάκη, όπως αποδεικνύεται από βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος, συνομιλεί με τον κ. Μπάμπη Παπαδάκη, Δντη Γραφείου Τύπου του ΠροέδρουΕθελοντικά φαντάζομαι

Ο νέος «ΣΥΡΙΖΑ» οφείλει να δώσει εξηγήσεις

Ακόμη και αν μόλις κατέβηκε από τον κ.Μωραΐτη


Στο βίντεο με το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Χρήστου Σπίρτζη το πρωί της Πέμπτης στο Open, το οποίο ανέβασε στο «Χ» o Νίκος Μωραΐτης, εμφανίζεται να λαμβάνει ο στιχουργός μήνυμα από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Μπάμπη Παπαδάκη, στο οποίο γράφει «αύριο πρέπει να τον φάει».

Η νέα απάντηση Μωραΐτη«Έχω προσωπικές σχέσεις με πολλούς στον ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλα κόμματα, οι οποίοι έσπευσαν να μου συμπαρασταθούν στη σημερινή σας χυδαιότητα. Ευθέως. Σας προκαλώ να αναφέρετε το όνομά μου ότι μισθοδοτούμαι, για να προχωρήσω σε αγωγή. ΕΥΘΕΩΣ. Τα σημιτικά που ξέρετε όχι σ’ εμένα», απάντησε ο Νίκος Μωραΐτης στις νέες καταγγελίες του Χρήστου Σπίρτζη. 

Τι είχε προηγηθεί 

Νωρίτερα στις αναφορές του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος έκανε λόγο για αμειβόμενα τρολ και ξεπεσμένους στιχουργούς που του επιτίθενται, απάντησε με ανάρτησή του στο «Χ» (Twitter) ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης.

«Εμένα εννοεί ”ξεπεσμένοι στιχουργοί, δε θυμάμαι και καμιά επιτυχία”. Δε με χαλάει. Εδώ δε θυμάται ότι είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε συγκεκριμένα ο Νίκος Μωραΐτης.

Ο Νίκος Μωραΐτης, απαντώντας στα περί αμειβόμενων τρολ που είπε ο Χρήστος Σπίρτζης, ανέφερε «ας τολμήσει να πει επωνύμως ότι μισθοδοτούμαι. Επωνύμως. Όχι ”περιγραφές”. Για να μπορέσω να κάνω αγωγή».

Η ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη

Related posts

Επίτιμος διδάκτορας της Σχολής Ευελπίδων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών

timesadmin

Μητσοτάκης: Επίσκεψη σε εργοτάξιο του Οδικού Άξονα Πατρών-Πύργου – «Εντυπωσιακή η πρόοδος»

timesadmin

Ρουσόπουλος: Αναμένεται αύριο να εκλεγεί πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης

timesadmin

Στο Ελσίνκι ο Δένδιας – Συζητά την υιοθέτηση του φινλανδικού μοντέλου εφεδρείας από τον ελληνικό στρατό

timesadmin

Γεωργιάδης: Στις 24.000 έπεσαν οι εκκρεμείς συντάξεις στο τέλος του 2023

timesadmin

Δένδιας: Να δημιουργήσουμε έναν στρατό με άξια επαγγελματικά στελέχη που θα συμπληρώνονται από εκπαιδευμένους εφέδρους

timesadmin