Σφοδρή-σύγκρουση-Γεωργιάδη-–-Πολάκη-στη-Βουλή-για-τα-απογευματινά-χειρουργεία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή σύγκρουση Γεωργιάδη – Πολάκη στη Βουλή για τα απογευματινά χειρουργεία

Σφοδρά συγκρούστηκαν για άλλη μια φορά Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης στη Βουλή. Οι δύο άντρες παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση της επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων και η ένταση ξεκίνησε με την αναφορά του υπουργού στα απογευματινά χειρουργεία καθώς και τη δυνατότητα που θα δίνεται στους πολίτες να καλύψουν τα έξοδα με δαπάνες που θα εγκριθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης.

«Σήμερα τα απογευματινά χειρουργεία λειτουργούν χωρίς τα χρήματα του υπουργείου Ανάπτυξης. Σήμερα όποιος ασθενής θέλει, μπορεί να πάρει τα 100 από τα 125 νοσοκομεία και να ζητήσει τον γιατρό που θέλει και με τον τιμοκατάλογο να χειρουργηθεί. Σε αυτόν που περιμένει περισσότερο θα λέμε “θέλεις να πας το απόγευμα δωρεάν από το Ταμείο Ανάκαμψης;”», είπε ο κ Γεωργιάδης.

Τον λόγο πήρε τότε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας στην παρέμβαση του ότι «μιλάτε για τα απογευματινά χειρουργεία, έχετε αναλάβει ρόλο κασκαντέρ για την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, τα νοσοκομεία δεν είναι 100 είναι 25. Πού είναι τα λεφτά σε πιο υποπρόγραμμα θα μπει αυτό το πράγμα. Δεν το έχετε ούτε ως γενικό τίτλο».

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε λέγοντας: «Αυτά που ακούω από τον Πολάκη είναι αδιανόητα. Μπροστά στο ακροατήριο εξηγούσα γιατί ζητούμε την έγκριση. Γιατί λέμε μετά το Πάσχα; Έχουμε κάνει αίτημα τροποποίησης. Θα εγκριθεί. Αυτό πιστεύω. Αν δεν εγκριθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης, τότε θα πάει από το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων».

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την έκρηξη του κ. Πολάκη ο οποίος, την ώρα που αποχώρησε ο κ. Γεωργιάδης, φώναξε: «Μπράβο, πόσο είναι αυτό;» και συνέχισε λέγοντας: «Μας μασκαρεύετε, μας κοροϊδεύετε κ. Γεωργιάδη».

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «το τεχνικό χαρτί έχει κατατεθεί από τον Μάρτιο…Προ ολίγου μας κατηγόρησε ο άνθρωπος αυτός ότι λέμε ψέματα με τον κ. Πολάκη να επιμένει να φωνάζει πως λέει ψέματα. «Άντε από εδώ» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και αποχώρησε.

Ειδήσεις σήμερα:

Αρχιμανδρίτης ξυλοκόπησε Μητροπολίτη μέσα σε ναό στην Κωνσταντινούπολη – Δείτε βίντεο

Τα μαζεύει η σύζυγος του Γιοκαρίνη για τη σύλληψή του: Κάνουν την τρίχα τριχιά, ζήτησα να γίνει μια σύσταση

Μαθητής μαχαίρωσε δύο εφήβους και έναν περαστικό στην Κέρκυρα – Στο νοσοκομείο οι τραυματίες

Related posts

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα

timesadmin

Γεωργιάδης: Ασύστολα ψεύδη Πολάκη, εύχεται να μην εγκριθεί η χρηματοδότηση των απογευματινών χειρουργείων

timesadmin

Κόντρα Μητσοτάκη – Φάμελλου: Δεν προχωρήσατε τη μεταρρύθμιση για τα ομόφυλα λόγω Πάνου Καμμένου

timesadmin

Αγγελούδης: Αλλάξαμε σελίδα για τη Θεσσαλονίκη που μας ενώνει

timesadmin

Για την Ερυθρά Θάλασσα αποπλέει η φρεγάτα Ύδρα – Τι συζητήθηκε στο ΚΥΣΕΑ

timesadmin

Απάντηση Αθήνας σε Άγκυρα: Ρηματική διακοίνωση και επιστολές διαμαρτυρίας για τις Navtex

timesadmin