ΣΥΡΙΖΑ:-o-Μιχάλης-Χαιρετάκης-απέσυρε-την-υποψηφιότητά-του-στα-Χανιά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: O Μιχάλης Χαιρετάκης απέσυρε την υποψηφιότητά του στα Χανιά

Μιχάλης Χαιρετάκης

Λίγες ώρες μετά την επιστολή μεταμέλειας του Παύλου Πολάκη, ο Μιχάλης Χαιρετάκης, ανακοίνωσε την απόφασή του να μην κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές.

Υπενθυμίζεται, ότι η πρώτη ρήξη του Παύλου Πολάκη με την Κουμουνδούρου, προέκυψε μετά την ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για το 75% των υποψηφίων βουλευτών, καθώς στο ψηφοδέλτιο Χανίων δεν είχε συμπεριληφθεί το όνομα του Μιχάλη Χαιρετάκη.

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Χαιρετάκη

«Μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και τον τραγικό θάνατο τόσων αθώων νέων ψυχών και την βίαιη καταστολή των ειρηνικών διαδηλώσεων για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των πολιτών σε μια δημοκρατική και ανεπτυγμένη χώρα, την κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος για ένα κράτος δικαίου, αξιοκρατίας και ίσων ευκαιριών, όπου αυτοί που κάνουν πλιάτσικο στον ιδρώτα, τις αγωνίες και τις θυσίες του ελληνικού λαού χωρίς να αποδίδεται η δικαιοσύνη που αρμόζει, κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη από ποτέ να φύγει αυτή η κυβέρνηση.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν χρειάζονται μικροπολιτικές, εγωισμοί, θέσεις καρέκλες και μηχανισμοί. Με αυτές τις σκέψεις και μη προερχόμενος από κομματικούς σωλήνες ή πολιτικά τζάκια αλλά από την ψυχή της κοινωνίας και κερδίζοντας με κόπο, ήθος και αξιοπρέπεια τον σεβασμό της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας, αποσύρω την υποψηφιότητα μου η οποία είχε την ομόφωνη έγκριση της πολιτικής γραμματείας για να στηρίξω ένα πραγματικό αγωνιστή, να διευκολύνω αυτούς οι οποίοι νομίζουν ότι θα κερδίσουν από την μη υποψηφιότητα μου, να βοηθήσω όσο μου είναι δυνατό στην ηρεμία και ομοψυχία για το μεγάλο διακύβευμα που είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.»

Related posts

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Ανδρουλάκης: Απαιτείται ανανέωση και αξιοπιστία για να ανατρέψουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς

timesadmin

Παναγιωτόπουλος στη σύνοδο των υπουργών Άμυνας της ΕΕ: Η επίθεση της Ρωσίας στρέφεται κατά της Ευρώπης

timesadmin

Ταραχή στην Άγκυρα για την διακήρυξη Ελλάδας – Αιγύπτου – Κύπρου: «Εχθρικές πολιτικές που αγνοούν τα συμφέροντα μας»

timesadmin

Τσίπρας για Γλυπτά του Παρθενώνα: Δεν μπορείς να δανειστείς κάτι που σου ανήκει και σου το έχουν κλέψει

timesadmin

Εφημερίδα της τουρκικής αντιπολίτευσης προκαλεί: «20 νησιά είναι υπό ελληνική κατοχή»

timesadmin

Βουλή: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Ελλήνων Εβραίων του Ολοκαυτώματος

timesadmin