ΣΥΡΙΖΑ:-Στις-12:30-της-Πέμπτης-η-συνάντηση-των-υποψηφίων-προέδρων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Στις 12:30 της Πέμπτης η συνάντηση των υποψηφίων προέδρων

Αύριο Πέμπτη (10.10.2024) στις 12:30 το μεσημέρι θα γίνει η συνάντηση των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Η συνάντηση αποτέλεσε μια πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Παύλος Πολάκης, που ζήτησε να υπάρξει και θεσμική εκπροσώπηση του κόμματος από τον πρόεδρο της ΚΟ Νίκο Παππά και τη γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.

Ο κ. Πολάκης σε δηλώσεις του ανακοίνωσε ότι η πρότασή του έγινε δεκτή από τους Νίκο Φαραντούρη και Απόστολο Γκλέτσο.

Θετική στη συνάντηση εμφανίστηκε η πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του, που πρόσθεταν ότι ο ίδιος επιθυμεί να οριστούν κανόνες και να υπάρχει ένα ορισμένο και αξιοπρεπές πλαίσιο της προεκλογικής κούρσας χωρίς απειλές διαγραφών.

«Ναι» στην πρόσκληση, εφόσον την απευθύνει το κόμμα εμφανίστηκε και ο Σωκράτης Φάμελλος, που έκανε δηλώσεις μετά την επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητάς του. «Ενημέρωσα τη γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής ότι, προφανώς σε συνεννόηση με τα Όργανα του κόμματος, μπορώ να συμμετέχω σε οποιαδήποτε συνάντηση που θα δώσει λύσεις. Αυτό πρέπει να γίνει μέσα στην οικογένεια και τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να λειτουργούν δημοκρατικά τα Όργανα του κόμματος και να τα σεβόμαστε», είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο κ. Πολάκης είχε κάνει δηλώσεις, ανακοινώνοντας ότι ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη συνάντηση, με στόχο «να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες του προεκλογικού αγώνα, να επιτευχθεί μια ομαλότητα και μια ηρεμία στις συνθήκες διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, να οριστούν οι ημερομηνίες των τηλεμαχιών και να ξεκαθαριστούν μια σειρά από θέματα». 

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος στη Γερμανία με ομοφοβικό ξέσπασμα παίκτη της Βόλφσμπουργκ: «Δεν υπογράφω αυτή τη γκέι μα…ία»

Νόμπελ Χημείας στον Ντέμη Χασάμπη: Το παιδί θαύμα στο σκάκι που κατέκτησε AI και Google και τον θαυμάζει ο Έλον Μασκ

Τέλος εποχής για το εμβληματικό καζίνο Tropicana στο Λας Βέγκας – Κατεδαφίστηκε σε 22″ μετά από 67χρόνια ιστορίας – Βίντεο

Related posts

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Παρέλαβε το «Βραβείο Δημοκρατίας της Πόλης των Αθηνών» από τον Χάρη Δούκα

James Rollner

Ερώτηση στην Κομισιόν από την Ελεονώρα Μελέτη για τα ανεξέλεγκτα περιστατικά βίας ανηλίκων στην Ευρώπη

timesadmin

Παντρεύτηκαν Γιάννης Μπρατάκος και Έλενα Ράπτη

timesadmin

ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκίνησε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας – Τα καυτά ζητήματα στην ατζέντα

timesadmin

Ευρωεκλογές 2024: Τα μηνύματα της κάλπης – Νίκη με απώλειες για τη ΝΔ, «χαμηλές πτήσεις» για ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ και ιστορική αποχή

James Rollner

Βουλή: Βελτιωτικές αλλαγές κατέθεσε στο νομοσχέδιο για το νέο ποινικό κώδικα ο Φλωρίδης – Αύριο η ψήφισή του

timesadmin