ΣΥΡΙΖΑ:-Σήμερα-εκτός-απροόπτου-η-ανακοίνωση-της-υποψηφιότητας-Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα εκτός απροόπτου η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα εκτός απροόπτου η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κασσελάκη

πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης

Σήμερα εκτός απροόπτου αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης. Με ένα βίντεο αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για την επαναδιεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος. Η πρώτη συνέντευξη του Στέφανου Κασσσελάκη θα είναι την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στο “Ενώπιος Ενωπίω” και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η Θεοδώρα Τζάκρη ήδη σε δηλώσεις της την Τετάρτη είπε ότι «το βίντεο έχει ήδη γυριστεί και είναι έτοιμο», αν και η ίδια υποστήριξε ότι οι ανακοινώσεις θα γίνονταν την Παρασκευή. Φαίνεται όμως, πως το επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη έχει αποφασίσει να επισπεύσει τις ανακοινώσεις.

Ήδη πάντως ο πρώην πρόεδρος του κόμματος έχει προοιωνίσει την υποψηφιότητά του, καθώς όλο αυτό το διάστημα πραγματοποιεί περιοδείες σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ η αφίσα με το μήνυμα «Είμαι εδώ» πριν από μερικές εβδομάδες, η οποία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους εσωκομματικούς αντιπάλους του, ήταν ο προπομπός των επίσημων ανακοινώσεων.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ρίξει τους τόνους ως προς τη ρητορική του και όλο αυτό το διάστημα μετά την πρόταση μομφής και την έγκρισή της από την Κεντρική Επιτροπή διατηρεί χαμηλό προφίλ.

Ο τέως πρόεδρος, σύμφωνα με πληροφορίες, στο βίντεο θα αναπτύσσει το σχέδιο του για το κόμμα και το όραμά του για τη χώρα, επιχειρώντας ολική επαναφορά στο εσωκομματικό τοπίο και ταυτόχρονα, δυναμική είσοδο στο ευρύτερο πολιτικό σκηνικό.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία για την υποβολή του φακέλου στην Κουμουνδούρου για κάθε υποψήφιο εκπνέει στις 24 Οκτωβρίου. Έως τώρα υποψηφιότητα έχουν καταθέσει ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Νικόλας Φαραντούρης, ο Παύλος Πολάκης και ο Απόστολος Γκλέτσος.

Στο μεταξύ σήμερα το απόγευμα στις 17:30 συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της κρίσιμης Κεντρικής Επιτροπής το ερχόμενο Σάββατο.

Related posts

Μητσοτάκης: Με ψηφιακό στίγμα η εβδομαδιαία ανασκόπηση – Τι αλλάζει σε Παιδεία, Υγεία, Εθνική Άμυνα

timesadmin

Ο Γεωργιάδης απαντά για τον «Ευαγγελισμό»: Σε κάθε επίσημο γεγονός, αυτό είναι το νοσοκομείο αναφοράς που δηλώνεται από τις ελληνικές αρχές

timesadmin

Βίκυ Φλέσσα: Η Ευρώπη οφείλει να επιστρέψει στον Ανθρωπισμό είπαν 45 επιστήμονες στην ημερίδα που οργάνωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ.

timesadmin

Σφήνα Άγκυρας – ψευδοκράτους για ηλεκτρική διασύνδεση της Κύπρου με την Ελλάδα, μέσω Τουρκίας

James Rollner

Νέα «καρφιά» Πολάκη κατά Τσίπρα και Ξανθού: Σας απάντησαν οι πολίτες στις τελευταίες εκλογές

timesadmin

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Oι 14 άξονες για ενίσχυση εισοδημάτων, στήριξη γιατρών, οικογενειών, ελεύθερων επαγγελματιών

timesadmin