ΣΥΡΙΖΑ:-Πολάκης-και-Κασσελάκης-στην-Κουμουνδούρου-–-Το-ραντεβού-των-υποψηφίων-προέδρων-ήταν-τελικά-για-δύο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Πολάκης και Κασσελάκης στην Κουμουνδούρου – Το ραντεβού των υποψηφίων προέδρων ήταν τελικά για δύο

Με την παρουσία του Παύλου Πολάκη και του Στέφανου Κασσελάκη θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνεδρίαση των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία της Κουμουνδούρου.

Η σύσκεψη που είχε συγκαλέσει ο βουλευτής Χανίων, μετατράπηκε τελικά σε ραντεβού για δύο, αφού οι άλλοι υποψήφιοι αρνήθηκαν να παρευρεθούν στην σκιά του εξωδίκου που είχε αποστείλει ο πρώην πρόεδρος.

kasselakis__6_

Δείτε βίντεο, η άφιξη Κασσελάκη περί τις 12:35:

Ο Κασσελάκης στην Κουμουνδούρου

Ο Κασσελάκης στην Κουμουνδούρου (2)

Ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε με τα πόδια μέχρι τον έκτο και πέρασε από τα γραφεία να χαιρετήσει τους εργαζόμενους και τα στελέχη στα γραφεία της Κουμουνδούρου.

Είσοδος Κασσελάκη (1)

Είσοδος Κασσελάκη (2)

Τους Πολάκη, Κασσελάκη συνοδεύουν οι διευθυντές τους, Πλούταρχος Ψωμιάδης και Μανώλης Καπνισάκης αντίστοιχα. 

Δείτε φωτογραφίες, η άφιξη Πολάκη, μία ώρα περίπου πριν την προγραμματισμένη συνάντηση:

Το παρασκήνιο των αρνήσεων

Μετά το εξώδικο του Στέφανου Κασσελάκη προς τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, οι Νικόλας Φαραντούρης και Απόστολος Γκλέτσος αρνήθηκαν να προσέλθουν στην Κουμουνδούρου, ενώ τρεις προϋποθέσεις έθεσε και η πλευρά του Σωκράτη Φάμελλου, προκειμένου ο τελευταίος να παραστεί στην σύσκεψη, υπενθυμίζοντας με νόημα πως η αποστολή εξώδικης δήλωσης συνιστά «αδιανόητη και απαράδεκτη ενέργεια».

Έξω από τα γραφεία απαθανατίστηκε και η Ράνια Σβίγκου, ωστόσο αγνωστο παραμένει αν θα συμμετάσχει στη σύσκεψη.

koumoundourou__2_
Ράνια Σβίγκου

«Κερκόπορτα» Πολάκη

Η πρωτοβουλία του Παύλου Πολάκη πυροδότησε νέο γύρο εσωστρέφειας εντός του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με δεδομένο ότι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος δεν έχει ανακαλέσει το εξώδικο κατά των κομματικών οργάνων.

«Στα πόσα λάθη καίγεται ο Πολάκης;» σχολίαζαν χθες κομματικά στελέχη, προσθέτοντας με νόημα πως ο κ. Πολάκης αν και μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του λέει ότι έκανε λάθος που πέρσι προώθησε και στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, εντούτοις τις τελευταίες ώρες αποδεικνύεται ότι τελικά δεν μαθαίνει από τα λάθη του. «Το ερώτημα είναι: λαγός ή σωσίβιο του Κασσελάκη;» διερωτήθηκαν έντονα χθες τα ίδια στελέχη κάνοντας λόγο για «κερκόπορτα», ενώ αρκετοί εντός ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απέδωσαν την κίνηση του κ. Πολάκη στην αγωνία της επόμενης ημέρας και στην… Κρήτη.

Με δεδομένο ότι ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα έχει να αντιμετωπίσει τον ξάδελφο του Στέφανου Κασσελάκη στον νομό Χανίων, η ισχυροποίησή του στον νομό Αττικής μετά την υποψηφιότητά του θα μπορούσε να τον κρατήσει σε κεντρικό ρόλο, σε περίπτωση επανεκλογής του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς ο τελευταίος ξεκινά αύριο «πορεία στο λαό», δηλαδή προεκλογική εκστρατεία μιας εβδομάδας σε όλη τη χώρα.Ειδήσεις σήμερα:

Live update: Ο «Μίλτον» σαρώνει τη Φλόριντα και προκαλεί πλημμύρες – Χωρίς ρεύμα 2,6 εκατ. κτήρια, συγκλονιστικά βίντεο

Viral η φωτογραφία γαμπρού στις ΗΠΑ που κάθεται και δουλεύει στο λάπτοπ κατά τη γαμήλια δεξίωση – «Θλιβερό»

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα – Θρήνος για τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή

Φωτογραφίες: William Faithful

UPD: 4 ΣΧΟΛΙΑ

Related posts

Ευρωεκλογές: Η ΝΔ αποκλείεται να κινηθεί κάτω από 30%, λέει ο Φαναράς – Προβάδισμα για τη 2η θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

protothema.gr

ΣΥΡΙΖΑ: ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά γνήσια δεκανίκια της ΝΔ

protothema.gr

Βουλή: Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για την ακρίβεια, τις τιμές στο ρεύμα και τα κόκκινα δάνεια – Η απάντηση Παπαθανάση

James Rollner

Ανδρουλάκης: «Οραματιστής του ΕΣΥ ο Γιώργος Γεννηματάς»

wp-needuser

Χρήστος Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο

timesadmin

Πέτρος Κόκκαλης: «Ζαλίστηκα όταν την είδα στο θέατρο» – Τα εμπόδια που είχαν στη σχέση τους

wp-needuser