ΣΥΡΙΖΑ:-Κόντρα-Γεροβασίλη-–-Τζάκρη-για-τη-διαρροή-του-Πόθεν-Έσχες-Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα Γεροβασίλη – Τζάκρη για τη διαρροή του Πόθεν Έσχες Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα Γεροβασίλη – Τζάκρη για τη διαρροή του Πόθεν Έσχες Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα Γεροβασίλη – Τζάκρη για τη διαρροή του Πόθεν Έσχες Κασσελάκη

Σε υψηλούς τόνους συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από τη διαρροή του «Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, με τα πνεύματα να οξύνονται μεταξύ της Θεοδώρας Τζάκρη και της Όλγας Γεροβασίλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα Τζάκρη μετά την τοποθέτησή της στην Πολιτική Γραμματεία ανέφερε ότι: «Η Ράνια Σβίγκου δεν μπορεί να παραμείνει γραμματέας γιατί στα χέρια της παραδόθηκε ο φάκελος και μάλιστα σε τυπωμένα αντίγραφα του Πόθεν Έσχες» και πρόσθεσε ότι «Είχε υποχρέωση να διαφυλάξει τα προσωπικά δεδομένα του κ. Κασσελάκη και να τα αναρτήσει ταυτόχρονα με όλους στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν λειτούργησε ως θεσμός αλλά ως κομματάρχης».  

 «Είναι άλλο πράγμα η διαρροή των προσωπικών δεδομένων και άλλο πράγμα η ταυτόχρονη ανάρτηση των Πόθεν Έσχες των υποψηφίων» σημείωσε και στέφοντας τα «πυρά» της προς την Όλγα Γεροβασίλη είπε ότι «Η κα Γεροβασίλη εξακολουθεί να αμφισβητεί ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος».  

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, άμεση ήταν η αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία παίρνοντας τον λόγο ανέφερε:

«Έθεσα το ερώτημα αν η Θεοδώρα Τζάκρη είχε την έγκριση του Στέφανου Kασελάκη όταν έφερε το φάκελο στην κεντρική επιτροπή. Με δεδομένο ότι δεν υπήρχε κάπου η υπογραφή του και την ώρα που συνεργάτες του μιλούσαν για τον κ. Κασσελάκη ως Πρόεδρο.

Σήμερα στο εξώδικο, υπογράφει ως Πρόεδρος του κόμματος αλλά πιο μέσα λέει ότι κατέθεσε υποψηφιότητα, άρα είναι υποψήφιος πρόεδρος.

Το εξώδικο απευθύνεται στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και της ΚΕ που οφείλουν να το παραλάβουν από το κόμμα όλα τα μέλη του οργάνου. Να γίνει έκτακτη σύγκληση του οργάνου με θέμα το πώς απαντάμε σε αυτό.  

Αν ρωτάτε την προσωπική μου γνώμη είμαι με αίτημα διαγραφής προς την Κεντρική Επιτροπή.

 Έθεσα το ερώτημα στη Θεοδώρα Τζάκρη, αν είχε την έγκριση του Στέφανου Κασσελάκη, όταν έφερε τον φάκελο με δεδομένο ότι δεν είχε την υπογραφή του και την ώρα που οι συνεργάτες του μιλούσαν για τον κ. Κασσελάκη ως πρόεδρο. Μου είπε δεν σου απαντώ.

 Ο κ. Κασσελάκης έδειξε για μια ακόμη φορά ότι φοβάται την προσφυγή στη βάση, τορπιλίζει το κλίμα, εξωθεί στα άκρα με την πρωτοφανή κίνηση πρώην πρόεδρος κόμματος να απειλεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη για το κόμμα. Στα μεταπολιτευτικά χρονικά δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο να απειλεί ότι θα στείλει τον εισαγγελέα στο κόμμα που θέλει να ηγηθεί.

Στα μεταπολιτευτικά χρονικά δεν έχει ουδέποτε συμβεί κάτι αντίστοιχο και είναι πρωτοφανές.

Με την εκτίμησή μου ότι ο ίδιος θέλει να τορπιλίσει το κλίμα λόγω του φόβου απορώ γιατί δεν πάει την εξώδικη διαμαρτυρία στην εφημερίδα αλλά στέλνει την εξώδικη διαμαρτυρία στα μέλη της πολιτικής γραμματείας και της κεντρικής επιτροπής.

Παρακάλεσα την Θ.Τζάκρη να απαντήσει αυτά τα ερωτήματα η οποία μου είπε “δεν σου απαντώ”».

Related posts

«Phantom Phriday» στην Ανδραβίδα για τους λάτρεις των θρυλικών F-4

James Rollner

ΠΑΣΟΚ – Σπυρόπουλος: Να εγγυηθούμε την ενότητα, για ένα κόμμα ανοικτό, συλλογικό και δημοκρατικό

wp-needuser

Μητσοτάκης: Συμμετέχει στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας στην Οξφόρδη

protothema.gr

Σακελλαροπούλου για την επίθεση κατά του Σλοβάκου πρωθυπουργού: Αυτή η πράξη βίας δεν μπορεί να γίνει ανεκτή

wp-needuser

Ώρα ντιμπέιτ στο ΠΑΣΟΚ: Οι πρόβες των υποψηφίων, τα υπονοούμενα και τα ανοίγματα

James Rollner

Νίκος Μωραΐτης: «Ομοφοβικός» και «πραξικοπηματίας» ο Πολάκης – «Game of Thrones» ο ΣΥΡΙΖΑ, ντρεπόμαστε να κυκλοφορήσουμε

timesadmin