ΣΥΡΙΖΑ κατά Χρυσοχοΐδη: Είμαστε συγκλονισμένοι που ο μακροβιότερος υπουργός Προστασίας του Πολίτη κρύβει τις ευθύνες του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ κατά Χρυσοχοΐδη: Είμαστε συγκλονισμένοι που ο μακροβιότερος υπουργός Προστασίας του Πολίτη κρύβει τις ευθύνες του

ΣΥΡΙΖΑ κατά Χρυσοχοΐδη: Είμαστε συγκλονισμένοι που ο μακροβιότερος υπουργός Προστασίας του Πολίτη κρύβει τις ευθύνες του

Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη  για την υπόθεση της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής 

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση αλλά και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι είναι συντετριμμένος για όσα συνέβησαν.

«Ο κύριος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε “συγκλονισμένος” από την δολοφονία της νεαρής κοπέλας και τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν για τη στάση που κράτησε στην συγκεκριμένη υπόθεση η ΕΛ.ΑΣ.» αναφέρει το Γραφείο Τύπου του κόμματος, προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δηλώνει συγκλονισμένος από την ευκολία με την οποία ο μακροβιότερος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κρύβει τις ευθύνες του, έχοντας φέρει την Ελληνική Αστυνομία στα πρόθυρα της διάλυσης και αφήνοντας τους πολίτες στο έλεος της εγκληματικότητας».

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει ανικανότητα στην κυβέρνηση όσον αφορά στην ασφάλεια των πολιτών και δηλώνει «συγκλονισμένος με την αναλγησία, τον κυνισμό, την αναποτελεσματικότητα και την απόλυτη απαξίωση που επιδεικνύει η Νέα Δημοκρατία και το “επιτελικό” της κράτος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κύριος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε «συγκλονισμένος» από την δολοφονία της νεαρής κοπέλας και τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν για τη στάση που κράτησε στην συγκεκριμένη υπόθεση η ΕΛ.ΑΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την άλλη δηλώνει συγκλονισμένος από την ευκολία με την οποία ο μακροβιότερος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κρύβει τις ευθύνες του, έχοντας φέρει την Ελληνική Αστυνομία στα πρόθυρα της διάλυσης και αφήνοντας τους πολίτες στο έλεος της εγκληματικότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δηλώνει συγκλονισμένος επίσης από την ανικανότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία υπόσχονταν την ασφάλεια των πολιτών και με την καταστροφική της πολιτική δεν έχει αφήσει πλέον τίποτα όρθιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δηλώνει συγκλονισμένος με την αναλγησία, τον κυνισμό, την αναποτελεσματικότητα και την απόλυτη απαξίωση που επιδεικνύει η Νέα Δημοκρατία και το «επιτελικό» της κράτος.

-Related posts

Μητσοτάκης: Πύλη της Ινδίας στην ΕΕ η Ελλάδα – Μόντι: Διπλασιάζουμε τις εμπορικές συναλλαγές μέχρι το 2030

timesadmin

Γεραπετρίτης στο Bloomberg: Η Ελλάδα έτοιμη να παράσχει ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα

timesadmin

Αυγενάκης για αγροτικές κινητοποιήσεις: Οι υποκινητές έχουν κομματική απόχρωση, τους γνωρίζουμε

timesadmin

Στέφανος Κασσελάκης: Πήγε στη συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο, φωτογραφήθηκε κι έφυγε – Δεν ακολούθησε την πορεία (βίντεο και φωτογραφίες)

timesadmin

Αποστολάκης για ΣΥΡΙΖΑ: Έχει οξυνθεί η κατάσταση – Κάποια στελέχη ξέφυγαν

timesadmin

ΚΚΕ: Γιατί ο Κουτσούμπας δεν θα συμμετάσχει στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

wp-needuser