ΣΥΡΙΖΑ-κατά-ΗΠΑ-για-τον-Κούλογλου:-Απαράδεκτη-απόφαση-η-μη-χορήγηση-βίζας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ κατά ΗΠΑ για τον Κούλογλου: Απαράδεκτη απόφαση η μη χορήγηση βίζας

Την απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να μην χορηγήσουν βίζα στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου επικρίνει η αξιωματική αντιπολίτευση ζητώντας την παρέμβαση της κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ οι αμερικανικές αρχές οφείλουν να ανακαλέσουν την «ακατανόητη και απαράδεκτη απόφαση» η οποία όπως σημειώνεται κοινοποιήθηκε χωρίς συγκεκριμένες εξηγήσεις.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Οι αμερικανικές αρχές οφείλουν να ανακαλέσουν την ακατανόητη και απαράδεκτη απόφαση για άρνηση χορήγησης βίζας στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέλιο Κούλογλου, η οποία μάλιστα του κοινοποιήθηκε χωρίς συγκεκριμένες εξηγήσεις.

Η άρνηση χορήγησης βίζας σε εκλεγμένο μέλος του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δεν είναι μια απλή γραφειοκρατική υπόθεση, αλλά έχει εκ των πραγμάτων πολιτικό χαρακτήρα προσβολής των ευρωπαϊκών θεσμών, γεγονός για το οποίο έχει τοποθετηθεί και ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου. Για την υπόθεση οφείλουν να επιληφθούν και οι ελληνικές αρχές με άμεσες ενέργειες προς την αμερικάνικη πρεσβεία.

Όπως αναφέρει το tvxs.gr, του οποίου ιδρυτής είναι ο Στέλιος Κουλογλου είναι η τρίτη φορά που οι ΗΠΑ αρνούνται να χορηγήσουν βίζα στον Στέλιο Κούλογλου, παρά την ιδιότητα του ευρωβουλευτή ως μέλους επίσημης αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον ΟΗΕ και την Ουάσιγκτον.

Ειδήσεις σήμερα:Η τουρκική λίρα κατακρημνίζεται, ο Ερντογάν εθελοτυφλεί και η οργή των πολιτών… φουντώνειΣκότωσε τη σύντροφό του, βίασε την κόρη της και μετά παρακαλούσε να τον εκτελέσουνΣε πίεση το ΕΣΥ με πάνω από 400 εισαγωγές την ημέρα -Ποιες περιοχές τρομάζουν τους ειδικούς

Related posts

Κίνημα Αλλαγής: Οι διαφωνίες για τα debate, η πρόταση Λοβέρδου για ντιρέκτ ερωτήσεις και ο φόβος του Παπανδρέου για reality show

timesadmin

Λοβέρδος: Ψηφίζει Ανδρουλάκη στον β΄ γύρο

timesadmin

Γιώργος Καραγιάννης: «Σε χρόνο – ρεκόρ τα έργα αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε ο Ιανός»

timesadmin

Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για την απάντηση Μητσοτάκη στην Ολλανδή δημοσιογράφο

timesadmin

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης δεν θέλει να συγκρουστεί με την εκλογική του πελατεία για το εμβόλιο

timesadmin

Σήμερα στη Βουλή η συζήτηση συγκρότησης εξεταστικής για γκάλοπ και κονδύλια

timesadmin