Συνεχίζονται-οι-εγγραφές-για-τον-παγκόσμιο-φοιτητικό-διαγωνισμό-καινοτομίας-schneider-go-green-2022
ΥΓΕΙΑ

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον παγκόσμιο φοιτητικό διαγωνισμό καινοτομίας Schneider Go Green 2022

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, έχει δεσμευθεί να διπλασιάσει τον αριθμό ευκαιριών που δίνει σε νέους και αποφοίτους μέχρι το 2025. Στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη των εγγραφών του ετήσιου φοιτητικού διαγωνισμού Schneider Go Green, οι οποίες συνεχίζονται έως και τις 25 Φεβρουαρίου 2022. 

Ο φοιτητικός διαγωνισμός Schneider Go Green 2022 κάθε χρόνο αναζητά καινοτόμες ιδέες που προέρχονται από νέους, φοιτητές σχολών διοίκησης επιχειρήσεων, μηχανολογίας και μάρκετινγκ, από όλο τον κόσμο. Σε συνεργασία με την εταιρεία λογισμικού AVEVA, η Schneider Electric δημιούργησε αυτό το διαγωνισμό με σκοπό να αυξήσει τις ευκαιρίες που παρέχονται σε νέους, αλλά και για να εντοπίσει φρέσκιες ιδέες σε ό,τι έχει να κάνει με την διαχείριση της ενέργειας, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τη βιωσιμότητα. 

Οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται σε ομάδες και η ομάδα με την πλέον καινοτόμο ιδέα μπορεί να διεκδικήσει χρηματικό έπαθλο αξίας έως 10.000 ευρώ, καθώς εξασφαλίζεται και πληρωμένη πρακτική άσκηση στην Schneider Electric για τα μέλη της νικήτριας ομάδας. Επιπλέον, οι διαγωνιζόμενοι έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε στελέχη από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, να συμμετέχουν σε προγράμματα mentorship από ειδικούς και επαγγελματίες, ακόμα και να διεκδικήσουν εργασιακές ευκαιρίες. 

To 2021 ο διαγωνισμός Schneider Go Green 2022 προσέλκυσε 25.000 φοιτητές, από περισσότερα από 3.000 πανεπιστήμια σε 128 χώρες, ενώ ο φετινός διαγωνισμός υπόσχεται να προσελκύσει ακόμα περισσότερες συμμετοχές, χάρη στις πέντε ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητές του: “Πρόσβαση στην Ενέργεια”, “Κατοικίες του Μέλλοντος”, “Εφοδιαστική Αλυσίδα του Μέλλοντος”, “Δίκτυα του Μέλλοντος” και “Απο{κωδικοποίηση} του Μέλλοντος”. 

Ο διαγωνισμός απευθύνεται μόνο σε φοιτητές προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού της ίδιας χώρας φοίτησης, εφόσον είναι εγγεγραμμένοι σε κάποιο πανεπιστήμιο, παράλληλα με τη διάρκεια του διαγωνισμού. 

Περισσότερες πληροφορίες για το φοιτητικό διαγωνισμό Schneider Go Green 2022 μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η Schneider Electric αναγνωρίστηκε ως η πλέον βιώσιμη εταιρεία παγκοσμίως το 2021 από τον δείκτη Corporate Knights Global 100 Index.

- -

Related posts

Social media: Να τι συμβαίνει όταν ελέγχετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν κοιμηθείτε

timesadmin

Πώς θα κοιμηθείτε καλύτερα αν ταλαιπωρείστε από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση

timesadmin

Σε πόση ώρα μπορεί να εκδηλωθεί η θερμοπληξία και άλλα βασικά δεδομένα για τη ζέστη

timesadmin

Ηλεκτρονικές απάτες: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες – Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

timesadmin

Το Ίδρυμα Vodafone καλωσορίζει τους νέους νικητές του προγράμματος World of Difference

timesadmin

Αυξάνονται συγκεκριμένοι καρκίνοι στους νέους: Ποιοι είναι και πώς εκδηλώνονται

timesadmin