ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση Αδ. Γεωργιάδη με “ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ”: “Συνεχίζουμε τον διάλογο για την ψηφιακή κάρτα εργασίας”

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 18 Ιουλίου, συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της πρωτοβουλίας “ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ” κ. Άγι Πιστιόλα και μέλη του Δ.Σ., παρουσία της Γενικής Γραμματέας Εργασιακών Σχέσεων κ. Άννας Στρατινάκη.   

Μετά τη συνάντηση, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: “Συνεχίζουμε το διάλογο με τον επιχειρηματικό κόσμο για την ορθότερη εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας, ένα εργαλείο στο οποίο πιστεύουμε πολύ στο υπουργείο Εργασίας και θα βοηθήσει και τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους αρκεί να εφαρμοστεί σωστά. Για να μην γίνουν λοιπόν λάθη κατά την εφαρμογή, εξαντλούμε τον διάλογο πριν”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ κ. Άγις Πιστιόλας δήλωσε: “Ευχαριστούμε πολύ τον Υπουργό και την κ. Στρατινάκη για τη συνάντηση που είχαμε σήμερα. Πολύ εποικοδομητική η συζήτηση και ελπίζουμε η συμβολή μας να βοηθήσει ώστε τελικά να γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας για το ελληνικό επιχειρείν”. 

Related posts

Χάρης Δούκας: Θα αφήσω την Πανεπιστημίου στην ησυχία της

timesadmin

Θετικοί στο ενδεχόμενο εγκατάστασης POS οι οδηγοί ταξί

timesadmin

Κ. Χατζηδάκης: Το έργο της διασύνδεσης των POS με τις ταμειακές θα ολοκληρωθεί πάση θυσία

timesadmin

ΕΝΕΔΕΠ: Από το 2012 έπρεπε οι εργαζόμενοι στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ να έχουν ενταχθεί στα βαρέα και ανθυγιεινά

timesadmin

Πώς ο επίμονος πληθωρισμός και το μπλόκο στις εικονικές προσφορές επηρεάζουν την αγορά

protothema.gr

Διχασμένοι οι προμηθευτές απέναντι στο πράσινο τιμολόγιο – Σε Vertigo οι καταναλωτές

timesadmin