Συγκλόνισε-η-Ντέμη-Γεωργίου-του-masterchef-–-“Με-χτύπησε-η-σύντροφός-μου-και-νοσηλεύτηκα”
LIFESTYLE

Συγκλόνισε η Ντέμη Γεωργίου του MasterChef – “Με χτύπησε η σύντροφός μου και νοσηλεύτηκα”

Η Ντέμη Γεωργίου που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το Masterchef, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” το πρωί της Τετάρτης και συγκλόνισε με όσα αποκάλυψε για τη βία που έχει υποστεί στο παρελθόν από σύντροφο της.

«Έζησα μια πολύ κακοποιητική σχέση με ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν άσχημα πολύ τα πράγματα από την αρχή. Όταν βρήκα την δύναμη να φύγω από τη σχέση, η αντίδραση της συντρόφου μου ήταν πάρα πολύ αρνητική και σχεδόν φοβήθηκα για τη ζωή μου σε εκείνη την φάση. Ήταν και ο λόγος που έφυγα τρέχοντας. Είχαμε μια τεράστια ρήξη, χτυπήθηκα με ένα βαρύ αντικείμενο και αποφάσισα ότι κάπου εδώ τελειώνει», είπε χαρακτηριστικά η Ντέμη Γεωργίου.

«Για μεγάλο διάστημα το είχα κρατήσει μόνο για μένα αλλά, όταν άρχισα πια να φοβάμαι για την ζωή μου, απευθύνθηκα και στην αστυνομία. Στο ενδιάμεσο από το νοσοκομείο, γιατί νοσηλεύτηκα, έκατσα λίγο και τα βρήκα με τον εαυτό μου. και αποφάσισα ότι όλα στη ζωή είναι κάρμα. Με ένοιαζε να βγω από αυτή τη σχέση και να ξαναβρω τον εαυτό μου. Απλά έφυγα από αυτό και πορεύτηκα χωρίς να κάνω κακό σε κανέναν», πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του MasterChef.

Related posts

Πειραιάς: Μυστήριο με την εξαφάνιση της Ιωάννας – Άννας Νάκη – «Της στοίχισε η απώλεια των γονιών της»

timesadmin

Λίαμ Νίσον: Αποκάλυψη-βόμβα για την ερωτική του ζωή

timesadmin

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκλονίζει μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του

timesadmin

Σάκης Τανιμανίδης: Έχω ερωτευτεί τρεις φορές στη ζωή μου

timesadmin

Dat Lilly: Από το ναδίρ στο ζενίθ – Η συγκλονιστική ιστορία της – ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin

Ο Ατζούν απέκτησε την Χαλ

timesadmin