Συγγνώμη-ζήτησε-η-Σταματίνα-Τσιμτσιλή-–-“Άστοχοι-οι-χαρακτηρισμοί-νέοι-και-ωραίοι”
LIFESTYLE

Συγγνώμη ζήτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή – “Άστοχοι οι χαρακτηρισμοί νέοι και ωραίοι”

12:22 , Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Media

Θέμα έντονου σχολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτέλεσε ο τρόπος που η Σταματίνα Τσιμτσιλή χειρίστηκε την πολύκροτη υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη σημερινή εκπομπή ένιωσε την  ανάγκη να ξεκαθαρίσει τη θέση της: «Νιώθω την ανάγκη να πω δυο, τρία πράγματα γιατί έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από χθες. Κάποιοι απομόνωσαν μια φράση δική μου σε μια κουβέντα δεκαπέντε λεπτών προσπαθώντας να παραποιήσουν τα λεγόμενα μου και τα πιστεύω μου. Νομίζω ότι με γνωρίζετε, ξέρετε ποια είμαι, τις απόψεις μου, τη στάση ζωής μου. Είμαι μητέρα δύο κοριτσιών, είμαι γυναίκα άρα για μένα είναι μονόδρομος σαν σκέψη και σαν στάση ζωής να είμαι με τα θύματα αυτών των ιστοριών σε μια εποχή που έχουμε δολοφονίες γυναικών, έχει ξεσπάσει το #metoo, έχουμε εκμετάλλευση γυναικών» ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day.

“Aπορώ πώς νέοι και ωραίοι έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια γυναίκα για να συνευρευθούν”

«Κάποιοι απομόνωσαν τα 40 δευτερόλεπτα του “απορώ πως νέοι και ωραίοι έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια γυναίκα για να συνευρευθούν” θεωρώντας ότι εγώ έτσι προσπαθώ να “ξεπλύνω” και να υποστηρίξω. Έχω σκεφτεί πολλές φορές τι θα πω και τι πρέπει να πω, αλλά είμαι συναισθηματικά φορτισμένη» συνέχισε η ίδια.

«Θέλω να σας πω, κοιτώντας σας στα μάτια, ότι δεν γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, δεν θέλω να τους γνωρίσω, δεν θέλω να τους υποστηρίξω και ούτε είχα ποτέ αυτή τη διάθεση. Είμαι απέναντι τους όπως είναι η ελληνική κοινωνία. Και όποιος πραγματικά θέλει να σχηματίσει μια άποψη, μπορεί να μπει στα social media μου ή στο web tv του σταθμού και να δει την ολοκληρωμένη κουβέντα» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Οι λέξεις νέοι και ωραίοι στον προσδιορισμό ενός καταγγελλόμενου βιαστή είχαν μια ατυχή χρήση, ήταν άτυχες και για αυτό ζητώ συγνώμη» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Ειλικρινά είμαι πολύ στεναχωρημένη από χθες γιατί νιώθω ότι προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, ότι δεν είχα και δεν έχω καμία διάθεση, πρόθεση, κίνητρο, συμφέρον και ούτε πρόκειται να το κάνω ποτέ στη ζωή μου ως γυναίκα και μητέρα δύο κοριτσιών, ως άνθρωπος αυτής της κοινωνίας που ζούμε, να υποστηρίξω ανθρώπους που καταγγέλλονται για τέτοιες πράξεις. Θα είμαι απέναντι τους και θα είμαι εδώ να σας το αποδεικνύω».

Related posts

Η Γη της Ελιάς: Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα – Σχεδιάζει τη δολοφονία της Μυρτάλης

timesadmin

Survivor – Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το ταξίδι στο Μαϊάμι

timesadmin

Σοφία Παυλίδου: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από την κακοποίηση που βίωσε

timesadmin

Light: Προκλητική δήλωση για τα όπλα – “Αν δεν θέλετε ακούστε εκκλησιαστικά”

timesadmin

Η Dolly Parton αποσύρει την υποψηφιότητά της από το Rock & Roll Hall of Fame

timesadmin

Βασίλης Καρράς: Πήγε για ψάρι μετά το εξιτήριο – ΦΩΤΟ

timesadmin