Στο-haberturk-γελούν-με-τον-θάνατο-του-Νικόλαου-Σιαλμά
ΚΟΣΜΟΣ

Στο Habertürk γελούν με τον θάνατο του Νικόλαου Σιαλμά

Δυστυχώς πλέον έχει εξελιχθεί σε νόρμα, οι Τούρκοι να υβρίζουν και να κομπάζουν με χυδαίο τρόπο για τις σφαγές εναντίον των Ελλήνων στη Μικρά Ασία και το ολοκαύτωμα στη Σμύρνη, όμως πλέον στην τηλεόραση της Τουρκίας, πέρασαν σε άλλο επίπεδο, καθώς αποφάσισαν να επιδείξουν ασέβεια και προς τον νεκρό υποσμηναγό Νικόλαο Σιαλμά.

Ο Υποσμηναγός (Ι) Νικόλαος Σιαλμάς έπεσε υπερασπιζόμενος τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στις 18 Ιουνίου 1992, κατά τη διάρκεια αποστολής αναχαίτισης τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, τα οποία είχαν παραβιάσει τον Εθνικό Εναέριο Χώρο, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ευστρατίου.

Ο απόστρατος Ερντογάν Καρακούς, ο οποίος μία μέρα νωρίτερα είχε προτείνει “να καταστεί η γραμμή του FIR στο Αιγαίο ολόισια”, αποφάσισε, μιλώντας πάλι στο Habertürk να γελάσει με τον θάνατο του Σιαλμά.

“Ενώ ο υπουργός Αμύνης μετέβη στον Άγιο Ευστράτιο κι εμείς ξέρουμε για εκείνον τον πιλότο που κατέπεσε στο νερό. Όταν ήμουν εγώ διοικητής βάσης, εκείνος ο πιλότος κατά τη διάρκεια μιας αερομαχίας, προσπαθούσε να ρίξει προς το νερό έναν φίλο μας και τελικά κατέπεσε ο ίδιος στο νερό. Καθώς ο δικός μας με το F-16 κέρδισε στην αερομαχία, εκείνος για να γλυτώσει ως τελευταία λύση, επειδή το Μιράζ έχει μεγαλύτερη δυνατότητα στροφής, το έστρεψε προς την θάλασσα”, λέει ο Καρακούς και συμπληρώνει:

“Αλλά ο δικός μας πιλότος να είναι καλά, ακολούθως υπάκουσε στις οδηγίες που του είχαν δοθεί και μετά [γελά στο 2:08 του βίντεο] ο Έλληνας πιλότος  κατέπεσε”.

-

Related posts

“SOS” από τους βιομήχανους στην Ιταλία: Το κόστος αύξησης των τιμών ενέργειας θα αγγίξει τα 40 δισ. ευρώ

timesadmin

Ρωσία: Καρατομήθηκε και ο διοικητής της Δυτικής στρατιωτικής περιφέρειας

timesadmin

Ο ενεργειακός πόλεμος της Ρωσίας αναγκάζει τη Γερμανία να αντλήσει προμήθειες από τις αποθήκες

timesadmin

Βάρχελι: Σε τέλμα οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία

timesadmin

Κίεβο: Η πολιορκία της Μαριούπολης “περιπλέκει” τις διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα

timesadmin

Welt: Η επόμενη μέρα στη Γερμανία μετά τη διακοπή της ροής από το Nord Stream

timesadmin