Στο-Βελιγράδι-ο-Β.-Κικίλιας-για-επαφές-με-φορείς-τουρισμού
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο Βελιγράδι ο Β. Κικίλιας για επαφές με φορείς τουρισμού

Στο Βελιγράδι μεταβαίνει, σήμερα το βράδυ, ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού της Σερβίας, μεγάλους tour operators της χώρας και εκπροσώπους του ΕΟΤ. Επιπλέον, με στόχο την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος ο κ. Κικίλιας θα παραχωρήσει σειρά συνεντεύξεων σε σερβικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. 

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη 18 Μαΐου, μετά την άφιξή του, ο Υπουργός Τουρισμού θα δώσει συνέντευξη σε εκπροσώπους ΜΜΕ της χώρας. Αύριο, Πέμπτη 19 Μαΐου, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων της Σερβίας (YUTA) Aleksandar Senicic. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Τουρισμού Tatjana Matic και την υπόλοιπη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο Υπουργών σε εκπροσώπους των ΜΜΕ. Αμέσως μετά ο κ. Κικίλιας θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με αντιπροσώπους του Οργανισμού Τουρισμού της Σερβίας, tour operators και εκπροσώπους Ενώσεων Ξενοδόχων και Εστιατόρων της χώρας και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ. 

Την Παρασκευή 20 Μαΐου, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας- Σερβίας Veroljub Arsic και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Πρεσβεία της Ελλάδας όπου θα παραχωρήσει διαδοχικές συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους.  

Related posts

Τι προτείνουν ΙΟΒΕ και ΔΝΤ για το Ταμείο Ανάκαμψης

timesadmin

ΤτΕ: Μειώθηκε τον Σεπτέμβριο το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών

timesadmin

Κ. Σκρέκας: Θα στηρίξουμε νοικοκυριά και επιχειρήσεις όσο διαρκεί η ενεργειακή κρίση

timesadmin

Στον πρόεδρο του Κοινοβουλίου η έκθεση πεπραγμένων της ΑΔΑΕ για το 2020

timesadmin

Τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Ελλάδα ξεπερνούν ίσως τα 600 δισ. κυβικά μέτρα

timesadmin

Ο πληθωρισμός είναι εδώ – Η Ευρώπη παρατηρητής

timesadmin