Στέφανος-Κασσελάκης:-«Ο-Τάιλερ-έπαιξε-τεράστιο-ρόλο-στο-να-συμφιλιωθώ-με-αυτό-που-είμαι»-–-ΒΙΝΤΕΟ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: «Ο Τάιλερ έπαιξε τεράστιο ρόλο στο να συμφιλιωθώ με αυτό που είμαι» – ΒΙΝΤΕΟ

Στέφανος Κασσελάκης: «Ο Τάιλερ έπαιξε τεράστιο ρόλο στο να συμφιλιωθώ με αυτό που είμαι» – ΒΙΝΤΕΟ

Στέφανος Κασσελάκης: «Ο Τάιλερ έπαιξε τεράστιο ρόλο στο να συμφιλιωθώ με αυτό που είμαι» – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ Α Τετ», βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, το απόγευμα της Κυριακής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε την καρδιά του και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, για το πώς ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, τον βοήθησε να συμφιλιωθεί με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

«Προφανώς έχει υπάρξει μια τριβή στην προσωπική μου ζωή. Έχει υπάρξει ένα βάρος διότι πρώτα απ’ όλα δεν υπάρχει ιδιωτικότητα, δεύτερον δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθώ με τα προσωπικά μου ζητήματα. Έχω μεγάλο κόστος και οικονομικό και συναισθηματικό. Δεν συγκρίνεται όμως αυτό με το βάρος που έχει ο Έλληνας πολίτης που γνωρίζω εκεί έξω».

«Το καλό είναι ότι ο πυρήνας μας, που είναι ο σύζυγος μου, η οικογένεια μου και η οικογένεια του συζύγου μου, είναι πάρα πολύ δυνατός. Άρα λοιπόν ο λόγος για τον οποίο δεν το βλέπω έτσι είναι διότι ξέρω πως, αν όλα πάνε στραβά, όχι μόνο δεν θα έχω τύψεις αλλά θα συνεχίσω να είμαι χαρούμενος. Ακριβώς γιατί έχουμε αυτόν τον πυρήνα».

«Νομίζω ότι τώρα έχει συνηθίσει ο Τάιλερ όλο αυτό που συμβαίνει αλλά δεν του είναι εύκολο πάντα να κρατάει και αυτός το χαμόγελο. Είναι ένας πολύ αυθεντικός άνθρωπος, ένα χρυσό παιδί, ένα διαμάντι και εξαιρετικά αγαπητός στους Έλληνες. Κάτι το οποίο εμένα μου ζεσταίνει την καρδιά. Είναι σίγουρα πιο αγαπητός από μένα στην Ελλάδα, 100%. Τον αγαπάνε πάρα πολύ γιατί βλέπουν ένα σεμνό άνθρωπο που ξέρουν ότι είναι εδώ για να στηρίξει τον σύζυγο του, ο οποίος είναι εδώ για να προσφέρει στην πατρίδα του και έχει υιοθετήσει την Ελλάδα ως δεύτερη πατρίδα του» ανέφερε μέσα σε όλα.

«Πραγματικά έχουμε μια ιστορία την οποία έχουμε φτιάξει μαζί από την αρχή, μια πολύ δεμένη και αληθινή σχέση και θα αντέξουμε τα πάντα. Από κει και πέρα, εάν μπορούσαμε να είχαμε λίγο παραπάνω χρόνο, θα ήταν καλό αλλά είναι και προεκλογικός χρόνος και μια περίοδος που έχει δει τον ΣΥΡΙΖΑ να περνάει από μεγάλη μεταβλητότητα και αυτά προφανώς δεν γίνονται υπό κανονικές συνθήκες. Τώρα τι πάει να πει κανονική συνθήκη για μένα, τον Τάιλερ, τον ΣΥΡΙΖΑ του μέλλοντος… δεν έχω ιδέα αλλά θα το μάθουμε όλοι μαζί» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Στέφανος Κασσελάκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο talk show του Alpha Κύπρου.

«Ο Τάιλερ έπαιξε τεράστιο ρόλο στο να συμφιλιωθώ με αυτό που είμαι. Προφανώς μου άλλαξε τη ζωή αυτή η επαφή γιατί το σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή, ήμουν στη διαδικασία να εκδηλωθώ και το πως θα το ανακοίνωνα. Ήμουν στη διαδικασία να βρω ψυχοθεραπευτές για μπορέσω να έχω μια επαγγελματική προσέγγιση και βοήθεια πριν απευθυνθώ στους φίλους και την οικογένεια μου» είπε καταλήγοντας.

Related posts

Στέφανος Κασσελάκης: Σχεδιάζει ταξίδι στην Παλαιστίνη

timesadmin

Συνεδριάζει αύριο το Υπουργικό Συμβούλιο – Οι τελευταίες πληροφορίες για την ατζέντα

protothema.gr

Αγαπηδάκη: 3.500 σημεία κατ’ οίκον νοσηλείας θα υπάρχουν στο Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής

timesadmin

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα υποκλίνεται στην απώλεια του ήρωα αστυνομικού – Ζήτημα τιμής η τιμωρία των δολοφόνων

timesadmin

ΚΚΕ: Μια ακόμα γυναίκα θύμα ενδοοικογενειακής βίας, αλλά και της κρατικής αδιαφορίας και έλλειψης όλων των αναγκαίων μέτρων κοινωνικής προστασίας

protothema.gr

Κασσελάκης: Έφυγε από συνέντευξη, με επίθεση στη δημοσιογράφο, γιατί δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις – Δείτε βίντεο

timesadmin