Στέλιος-Κυμπουρόπουλος:-«Θα-συνεχίσω-να-παλεύω-για-τα-ιδανικά-μου-και-να-βάζω-μικρά-λιθαράκια-για-έναν-καλύτερο-κόσμο»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: «Θα συνεχίσω να παλεύω για τα ιδανικά μου και να βάζω μικρά λιθαράκια για έναν καλύτερο κόσμο»

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: «Θα συνεχίσω να παλεύω για τα ιδανικά μου και να βάζω μικρά λιθαράκια για έναν καλύτερο κόσμο»

Στέλιος Κυμπουρόπουλος

«Με κόπο και αγώνα τα αδύνατα μπορούν να γίνουν δυνατά» επισημαίνει σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο μέχρι πρότινος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους ανθρώπους που «πιστεύουν στο έργο και στην προσπάθεια που έγινε αυτά τα 5 χρόνια».

Ο κ. Κυμπουρόπουλος αναφέρεται στα πολλά και διαφορετικά συναισθήματα που έχει βιώσει τις τελευταίες μέρες, ύστερα από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Αναφερόμενος στη θητεία του στην ευρωβουλή υπογραμμίζει: «Αυτά τα 5 χρόνια επέλεξα να μιλάω λιγότερο και περισσότερο να δουλεύω και να διεκδικώ το καλύτερο για την Ελλάδα στην Ευρώπη. Δούλεψα για καλύτερες πολιτικές υγείας, για μια ευρωπαϊκή νησιωτική πολιτική, για την εξωτερική μας πολιτική, για τα εργασιακά δικαιώματα, για τα δικαιώματα των αναπήρων. Επέλεξα να βρίσκομαι σε όλη την Ελλάδα και να ακούω την αλήθεια του κάθε τόπου. Έγιναν και λάθη φυσικά τα οποία θέλω να διορθώσω όπου και να βρεθώ!».

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος αναφέρει:

«Δύο μέρες τώρα έχω βιώσει πολλά και διαφορετικά συναισθήματα… Λύπη, στεναχώρια, απογοήτευση, θάρρος, χαρά! Το καθένα από αυτά έχει και τη δικιά του χροιά.

Αρχικά να συγχαρώ τη νέα ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Μπράβο σε όλους τους εκλεγμένους πλέον ευρωβουλευτές για τον αγώνα που έδωσαν!

Όσο για εμένα, στην κατάταξη βγήκα 8ος με 147.822 ανθρώπους να πιστεύουν στο έργο και στην προσπάθεια που έγινε αυτά τα 5 χρόνια.

Κάθε μία ψήφος είναι ψήφος καρδιάς, πράξη στήριξης από κάθε άνθρωπο που μίλησα, επικοινώνησα με κάθε μέσο, βρέθηκα στον τόπο του κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Κάθε μία ψήφος είναι ακόμη μια ένδειξη εμπιστοσύνης στο έργο που έκανα μαζί με τους συνεργάτες μου! Αυτά τα 5 χρόνια επέλεξα να μιλάω λιγότερο και περισσότερο να δουλεύω και να διεκδικώ το καλύτερο για την Ελλάδα στην Ευρώπη. Δούλεψα για καλύτερες πολιτικές υγείας, για μια ευρωπαϊκή νησιωτική πολιτική, για την εξωτερική μας πολιτική, για τα εργασιακά δικαιώματα, για τα δικαιώματα των αναπήρων. Επέλεξα να βρίσκομαι σε όλη την Ελλάδα και να ακούω την αλήθεια του κάθε τόπου. Έγιναν και λάθη φυσικά τα οποία θέλω να διορθώσω όπου και να βρεθώ!

Για αυτό και είμαι χαρούμενος, γιατί η ζωή είναι εδώ και θα συνεχίσω να παλεύω για τα ιδανικά μου και να βάζω μικρά λιθαράκια για έναν καλύτερο κόσμο!

Και να θυμάστε ότι με κόπο και αγώνα τα αδύνατα μπορούν να γίνουν δυνατά.

Συνεχίζουμε!»

Δείτε την ανάρτηση:

Related posts

ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για «το μπάζωμα των Τεμπών»

protothema.gr

Κασσελάκης: Έφυγε από συνέντευξη, με επίθεση στη δημοσιογράφο, γιατί δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις – Δείτε βίντεο

protothema.gr

Κασσελάκης: Δεν λέγεται “λεφτόδεντρα” – Λέγεται πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα

protothema.gr

Βενιζέλος: Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι δεσμευτική και για τις δύο χώρες και η τήρηση της είναι αναγκαία και υποχρεωτική

wp-needuser

Σαμαράς: Ναι στον διάλογο με την Τουρκία, όχι στην παράδοση

timesadmin

Μητσοτάκης: Θα πάω στο γήπεδο, μόνο εάν προκριθούν στον τελικό ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός – Μου έχει λείψει

James Rollner