Σπίτι-με-το-mega:-«Λύγισε»-η-Ρούλα-Κορομηλά-–-«Πονάει-η-ψυχή-μου»
LIFESTYLE

Σπίτι με το Mega: «Λύγισε» η Ρούλα Κορομηλά – «Πονάει η ψυχή μου»

02:41, Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Media

Σπίτι με το Mega: «Λύγισε» η Ρούλα Κορομηλά – «Πονάει η ψυχή μου»

Τον Γιώργο Μαργαρίτη υποδέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου στο «Σπίτι με το MEGA» η Ρούλα Κορομηλά. Ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του.

Στο «Σπίτι με το MEGA» βρέθηκε και ο Τάκης Σούκας ο οποίος με τα λόγια του έκανε την παρουσιάστρια να λυγίσει. «Για 10 χρόνια ήμασταν μαζί στην ΕΡΤ και μου κάνατε σπουδαίες εκπομπές. Είσαστε πανέμορφη, παραμένετε πανέμορφη, είσαστε η πρώτη για μένα – και δεν κάνω κολακείες – παρουσιάστρια και ξέρετε πως θα μιλήσετε, ξέρετε τι θα πείτε. Εγώ σας λατρεύω χρόνια και μόλις είδα ότι ήρθατε στο Σπίτι με το MEGA χάρηκα πάρα πολύ. Λέω «αυτό το κουκλί, αυτή η κούκλα, αυτή που ξέρει πιο καλά την τηλεόραση από κάθε μία άλλη και είναι τόσο όμορφη και ξέρει τι θα πει και τι θα κάνει». Είναι χαρά που ήρθατε εδώ και χάρηκα πάρα πολύ. Σε λατρεύω Ρούλα, να είσαι καλά » είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Σούκας.

Η Ρούλα Κορομηλά όμως δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της ακούγοντας τα λόγια του Τάκη Σούκα. «Όταν ακούς από κάποιους ανθρώπους, όπως είναι ο κ. Σούκας και ο κ. Μαργαρίτης, να σου λένε πράγματα τόσο γλυκά και τόσο τιμητικά, το ευχαριστώ είναι λίγο. Είναι πολύ λίγο και μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ. Έχουμε να πούμε πολλά αλλά για να αποφορτίσουμε λίγο την ατμόσφαιρα διότι εγώ, κύριε Μαργαρίτη μου, και τα δικά σας τραγούδια που ακούω πολλές φορές συγκινούμαι και κλαίω. Ακούω τα τραγούδια που έχει γράψει ο κ. Σούκας και κάνω το ίδιο. Είμαι λίγο ευσυγκίνητη. Πονάει η ψυχή μου για κάποια πράγματα και έχω περάσει και εγώ πολλά όπως και όλος ο κόσμος» είπε η Ρούλα Κορομηλά.

Related posts

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε για 10 ώρες

timesadmin

Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη – Οι πρώτες πληροφορίες

timesadmin

Chart Show: Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος αποκάλυψε την τραγική ιστορία πίσω από το τραγούδι “Λυγαριά”

timesadmin

Μαρία Μιχαλοπούλου: Η φωτογραφία και το μήνυμα μετά το πρώτο χειρουργείο

timesadmin

Ιωάννα Τούνη: Δεν μου κάνουν τα ρούχα μου – Δεν είχα υπολογίσει ότι θα μεγαλώσει τόσο πολύ το στήθος μου

timesadmin

MAD VMA: Ο Μαζωνάκης… ευλόγησε τους θαυμαστές του και προκάλεσε «παράνοια» στο Twitter

timesadmin