Σκέρτσος:-Ακόμη-περιμένουμε-το-πόθεν-έσχες-του-Στέφανου-Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέρτσος: Ακόμη περιμένουμε το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη

Σκέρτσος: Ακόμη περιμένουμε το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη

Σκέρτσος

Για διαστρέβλωση και προπαγάνδα κατηγορεί ο Άκης Σκέρτσος τον Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή το βίντεο που δημοσίευσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα social media για τις τιμές των προϊόντων στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Απαντώντας στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, ο υπουργός Επικρατείας αναφέρει σε δική του ανάρτηση: «Δυστυχώς ο Στέφανος Κασσελάκης στο πρόχειρο βίντεο που ετοίμασε από το πανάκριβο εξοχικό του στις Σπέτσες (για το οποίο ακόμη περιμένουμε να μάθουμε το πόθεν και το έσχες) καταφεύγει συνειδητά για μια ακόμη φορά στην τεχνική της διαστρέβλωσης και της προπαγάνδας.

Ακόμη δυστυχέστερα, διαπράττει ένα μείζον πολιτικό λάθος: αντί να υπερασπίζεται τα λαϊκά εισοδήματα και συμφέροντα έναντι των πολυεθνικών κολοσσών, υπερασπίζεται επί της ουσίας τις καταχρηστικές εμπορικές πρακτικές τους που τους επιτρέπουν να παίζουν με τις τιμές σε ομοειδή προϊόντα από αγορά σε αγορά εντός της ευρωπαϊκής ένωσης».

Απευθυνόμενος, τέλος, στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Άκης Σκέρτσος αναφέρει: «Κύριε Κασσελάκη όταν η αγάπη σας για την πατρίδα και τους πολίτες επικρατήσει του μένους σας για τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση της χώρας μας, τότε ίσως αποκτήσετε πιο καθαρή κρίση αλλά και πιο εποικοδομητική αντιπολιτευτική στάση ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έως τότε έχετε πολύ δρόμο ακόμη να διανύσετε».

Related posts

Ανδρουλάκης: Η θέση του κ. Μπελέρη είναι εκεί που τον ψήφισε ο λαός της Χειμάρρας

James Rollner

Γιώργος Αυτιάς: «Ήρθε ένας φίλος από τα παλιά» – Με αγκαλιές και πλάνα από 2000 τον υποδέχθηκε ο Παπαδάκης (βίντεο)

timesadmin

Μητσοτάκης στη Βουλή για φορολογικό νομοσχέδιο: 11 ρυθμίσεις για να κλείσουν τα «παραθυράκια» της φοροδιαφυγής

timesadmin

Ενημέρωση της ΕΑΒ στο ΓΕΑ για drone και πρόοδο των προγραμμάτων ΑΡΧΥΤΑΣ – ΓΡΥΠΑΣ

James Rollner

Στην Κέρκυρα για το Πάσχα ο Στέφανος Κασσελάκης

timesadmin

Χρυσοχοΐδης: Κάθε 45 λεπτά έχουμε ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – Εξασφαλίζουμε σε κάθε περιοχή ένα safe house

protothema.gr