Σασμός-–-spoiler:-Νέα-εμπόδια-για-Μαρίνα-και-Αντώνη-–-Η-άφιξη-στο-χωριό-που-φέρνει-εξελίξεις
LIFESTYLE

Σασμός – Spoiler: Νέα εμπόδια για Μαρίνα και Αντώνη – Η άφιξη στο χωριό που φέρνει εξελίξεις

 Μεγάλες ανατροπές και δύσκολες καταστάσεις περιμένουν όλους τους ήρωες στον δεύτερο κύκλο της σειράς του ALPHA “Σασμός“, που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες στις αρχές του Φθινοπώρου. 

Στα νέα επεισόδια καταφθάνει ο ξάδελφος του Μάρκου Βρουλάκη, ο Παύλος, και μπαίνει ανάμεσα στην Μαρίνα και στον Αντώνη. Δεν θέλει να δει τη γυναίκα του Μάρκου με άλλον άντρα και η ευτυχία για το ζευγάρι θα αργήσει ακόμα περισσότερο… Κάθε φορά που πάει να χαρεί ο Αντώνης, κάτι γίνεται και ανατρέπονται τα πάντα… Η ευχή του κόσμου να δει το ζευγάρι μαζί θα γίνει πραγματικότητα.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Στο χωριό έρχεται ο Παύλος Βρουλάκης (Στέλιος Μάινας), που όλοι τον θεωρούσαν χαμένο. Η γιαγιά Ειρήνη τον αγκαλιάζει και τον υποδέχεται ξανά στην οικογένεια.

Αρχικά και η Μαρίνα χαίρεται που θα έχει έναν προστάτη για τη φαμίλια της, έναν άνθρωπο που θα κρατά τους Σταματάκηδες μακριά, τώρα που ο Πέτρος και ο Άγγελος είναι στο χώμα και οι γυναίκες έχουν, μείνει μόνες τους στο σπίτι.

Πολύ σύντομα όμως διαπιστώνει πως ο Παύλος έχει έρθει με συγκεκριμένο σκοπό. Ελέγχει πού πηγαίνει και ποιον βλέπει και έχει άποψη για το πώς πρέπει να φέρεται στη ζωή της ως χήρα του Μάρκου. Για ακόμα μία φορά η Μαρίνα βλέπει το όνειρο της ολοκλήρωσης της ευτυχίας της με τον Αντώνη να μπαίνει στην αναμονή.

Ωστόσο δεν είναι πια διατεθειμένη να βάλει τη ζωή της σε δεύτερη μοίρα και οι συγκρούσεις της με τον ξάδελφο θα είναι συχνές. Αυτή η τριβή στη σχέση τους είναι ό,τι ακριβώς περιμένουν οι Σταματάκηδες ώστε να έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν.

Πηγή: Τηλέραμα

Related posts

X-Factor: Απόψε ο μεγάλος τελικός με guest τον Κωνσταντίνο Αργυρό – Όλα όσα θα δούμε

timesadmin

Eurovision 2022: Η ΕBU αμφισβητεί τα αποτελέσματα έξι κριτικών επιτροπών

timesadmin

Γιώργος Αλκαίος: Επιστρέφει με νέο άλμπουμ μετά από 11 χρόνια απουσίας – Πως είναι σήμερα – ΦΩΤΟ

timesadmin

“The 2Night Show”: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

timesadmin

“Ξύλο” σε live του Snik στην Κατερίνη: Ο τράπερ κατέβηκε από τη σκηνή για να “παίξει” μπουνιές

timesadmin

Ιωάννα Μαλέσκου: Η συγκίνηση on air – “Θα μου λείψετε πάρα πολύ…”

timesadmin