Σασμός:-Καταιγιστικές-εξελίξεις-για-τον-φόνο-του-Άγγελου
LIFESTYLE

Σασμός: Καταιγιστικές εξελίξεις για τον φόνο του Άγγελου

Στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς “Σασμός” οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Καλλιόπη Σταματάκη: Βλέποντας τον γιο της να συλλαμβάνεται για τον φόνο του Άγγελου, πηγαίνει στο τμήμα και παραδίδεται έχοντας μαζί της στοιχεία που την ενοχοποιούν. Στην ανάκριση, ωστόσο, αποδεικνύεται πως δεν είναι η φόνισσα του Άγγελου. Παράλληλα, θα έρθει σε μετωπική σύγκρουση με την Μαρίνα και την Αργυρώ, όταν μάθει πως ο μικρός Πετρής είναι γιος του Αστέρη και θα ξεκινήσει έναν αγώνα διεκδίκησης του μωρού.

Μαθιός Σταματάκης: Τον βαραίνει ο φόνος του Στεφανή, συλλαμβάνεται την ημέρα του γάμου του για έναν φόνο που δεν έκανε -του Άγγελλου-, η σχέση του με τη Βασιλική κλονίζεται, ενώ ένας μυστικός αστυνομικός (Γιώργος Γεροντιδάκης) είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να εξιχνιάσει τον φόνο του Στεφανή.

Αστέρης Σταματάκης: Εξοργίζεται με τον φόνο του Άγγελου, μαθαίνει πως ο μικρός Πετρής είναι γιος του και γίνεται έξαλλος με την Αργυρώ, προσπαθεί να βάλει τέλος στη βεντέτα αλλά η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη δεν του το επιτρέπει και παίρνει θέση στο πλευρό της Καλλιόπης και του Μαθιού.

Αργυρώ Βρουλάκη: Ο Αστέρης την πιέζει αφόρητα για το παιδί, ανακαλύπτει ότι της έχει σώσει τη ζωή δίνοντάς της το νεφρό του, ενώ η επιστροφή του θείου της Παύλου Βρουλάκη τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση και μπροστά σε τραγικά διλήμματα.

Νικηφόρος: Μετά τη σύλληψη του Μαθιού χάνει την εμπιστοσύνη του σε όλους. Ποιος είναι ο φονιάς του πατέρα του Στεφανή; Πόσες αλήθειες του έχουν κρύψει και πόσα ψέματα του έχουν πει;

Πηγή: Τηλεθεατής

Related posts

Κατερίνα Καραβάτου: Βαρύ πένθος για την παρουσιάστρια

timesadmin

Πώς ο Steve Miller εμπνεύστηκε το “Abracadabra” από την Diana Ross

timesadmin

Έλενα Χριστοπούλου: Τι απάντησε για το εξώδικο του Πάνου Καλλίτση στο «Πρωινό μας»

timesadmin

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Για πρώτη φορά στην τηλεόραση χωρίς μάσκα

timesadmin

Survivor: Τα “καρφιά” του Σπύρου Μαρτίκα στον Άρη Σοϊλέδη – “Αυτή δεν είναι νοοτροπία νικητή”

timesadmin

Σασμός: Η μέρα της απολογίας του Αστέρη έφτασε

timesadmin