Σασμός:-Η-συνάντηση-του-Αστέρη-με-την-Αργυρώ-ανατρέπει-τα-πάντα
LIFESTYLE

Σασμός: Η συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ ανατρέπει τα πάντα

Απόψε στο νέο επεισόδιο της σειράς, Σασμός, η Αργυρώ σπεύδει στο αεροδρόμιο, όπου Σταύρος και Αστέρης ετοιμάζονται να αναχωρήσουν. Η ώρα του ανοίγματος της διαθήκης του Άγγελου πλησιάζει, γεγονός που φορτίζει την Άσπα.

Η γιαγιά Ειρήνη πιέζεται να αποκαλύψει την αλήθεια για το προξενιό της Μαρίνας στον Μάρκο. Ο παπα- Μιχάλης επιστρέφει από το μοναστήρι, ενώ η Θοδώρα έρχεται σε σύγκρουση με τον Παύλο για τον Λευτέρη.

Ο Παύλος συναντιέται με την Καλλιόπη και εκτοξεύουν εκατέρωθεν απειλές. Ο Νικηφόρος κάνει προπόνηση στο σημάδι, υπό την επίβλεψη του Μαθιού, χωρίς να το γνωρίζει η Βασιλική.

Σασμός: Πέμπτη 17 Νοεμβρίου –  Επεισόδιο 36

Η επιστροφή του Αστέρη γίνεται γνωστή σιγά σιγά στο χωριό. Την αρχική χαρά της Καλλιόπης, διαδέχεται η καχυποψία, για τον λόγο που ο γιος της επέστρεψε στο σπίτι.

Ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Αργυρώ, ενώ ο Βαγγέλης προσπαθεί να τον συγκρατήσει. Ο Μανόλης κάνει στο Νικηφόρο μια επαγγελματική πρόταση, την ίδια ώρα που η γιαγιά αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μαρίνα τα πάντα για το παρελθόν και το χρέος που τη βαραίνει. Η Θοδώρα επιτίθεται στο Λευτέρη για τη στάση του, και η σχέση τους φαίνεται να λαμβάνει τέλος.

Related posts

Αφροδίτη Μάνου-Έλενα Ακρίτα: Νέος γύρος στην κόντρα τους – “Και πολύ ασχολήθηκα με τον θηλυκό Σφακιανάκη”

timesadmin

Το «Underpainting» είναι η νέα makeup εμμονή των TikTokers

timesadmin

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Έρχονται μουσαφιραίοι – Τι θα δούμε απόψε

timesadmin

Άγριες Μέλισσες – Κωστής Σαββιδάκης: Το δυνατό spoiler που έδωσε για το τέλος της σειράς

timesadmin

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της Φουρέιρα

timesadmin

Σασμός: Η Αργυρώ ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος

timesadmin