Σασμός:-Η-Στέλλα-δεν-έχει-βγάλει-το-τελευταίο-της-χαρτί…
LIFESTYLE

Σασμός: Η Στέλλα δεν έχει βγάλει το τελευταίο της χαρτί…

Ο Σασμός το βράδυ της Μ. Τρίτης, συνεχίζεται με την απολογία του Αστέρη.

Οι δυο οικογένειες βρίσκονται σε μεγάλη ένταση και όλοι αναρωτιούνται αν θα συνεχίσει να κρατάει την ίδια στάση. Ο Μαθιός αναλαμβάνει… με τον δικό του τρόπο να τακτοποιήσει το θέμα του Διακομανόλη, που τους είδε με την Βασιλική.

Ο Καραπάνος με τον Γεράσιμο φαίνεται να έχουν καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία για να αποσυρθεί η μήνυση εναντίον του. Μετά την απολογία του Αστέρη όλα δείχνουν πως έχουν χαθεί για εκείνον.

Η Στέλλα όμως δεν έχει βγάλει το τελευταίο της χαρτί…

Σασμός: Μ.Τετάρτη 20 Απριλίου– Επεισόδιο 129

Η κατάθεση της Σεμίνας πέφτει σαν βόμβα στο δικαστήριο, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα. Η Αργυρώ θα προβεί σε μία κίνηση εναντίον της, που δεν περιμένει κανείς. Ο Σταύρος σπεύδει στην Κρήτη προκειμένου να βρεθεί κοντά της.

Ο Καραπάνος δεν αργεί να ζητήσει αντάλλαγμα, για τη βοήθειά του προς τη Στέλλα. Η Άσπα προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Άγγελου για τη Σεμίνα, ενώ η Μαρίνα είναι διχασμένη. Οι δύο πλευρές ακονίζουν τα βέλη στη φαρέτρα τους, καθώς η δίκη πλησιάζει στο τέλος της. Πολιτική αγωγή και υπεράσπιση ετοιμάζονται να εξετάσουν τη Σεμίνα, σε μία μάχη που θα έχει μόνο έναν νικητή…

Related posts

Στο Κόκκινο: Η παραίτηση με αιχμές του Νίκου Ξυδάκη και η έντονη αντίδραση του Νίκου Φίλη

timesadmin

Τζόνι Ντεπ: Την Τρίτη η απόφαση για την πολύκροτη δίκη – Συνεδριάζουν οι ένορκοι

timesadmin

Νέα μεγάλη εκδοτική προσφορά από τη Realnews: Τα κλασικά αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας με έγχρωμη εικονογράφηση – Αυτή την Κυριακή «Πίτερ Παν» του Τζέιμς Μάθιου Μπάρι σε μια πολυτελή σκληρόδετη έκδοση – Μαζί  Instyle – Drive και δωροεπιταγή

timesadmin

Οι οικονομικές εφημερίδες 4/10/2022

timesadmin

«Maestro»: Τα γαλλικά, η καθηλωτική ερμηνεία, το ταξίδι στον χρόνο και η σύνδεση με το «Ντόλτσε Βίτα»

timesadmin

Μιμή Ντενίση: Η “συγγνώμη” στη Ζαμπέτογλου και τον Αναγνωστόπουλο

timesadmin