Σασμός:-Η-κατάρρευση-του-παπα-–-Μιχάλη-ταράζει-τους-πάντες-στο-χωριό
LIFESTYLE

Σασμός: Η κατάρρευση του παπα – Μιχάλη ταράζει τους πάντες στο χωριό

Μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση του Μανολιού στον παπά ότι ο δολοφόνος είναι ο Μαθιός, στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός», οι εξελίξεις απόψε αναμένεται να είναι ραγδαίες.

Ο Ευθύμης δίνει μία εβδομάδα διορία στον Λευτέρη, για να εκτελέσει την εντολή του. Ο Λευτέρης κλονίζεται και θέτει σε δοκιμασία τη σχέση του με τη Θοδώρα. Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής προχωράνε κανονικά, την ώρα που η Καλλιόπη απειλεί τον Παύλο να μείνει μακριά από την οικογένειά της. Ο Σταύρος ζητά συγγνώμη από τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά του, η σχέση του με την Αργυρώ ωστόσο, πάει από το κακό στο χειρότερο.

Ο Αστέρης ανακοινώνει στην Αργυρώ ότι φεύγει για πάντα από το νησί. Ο Νικηφόρος τα ξαναβρίσκει με τον Μανόλη, ο οποίος του εκμυστηρεύεται το ενδιαφέρον του για τη Νάντια. Η κατάρρευση του παπα – Μιχάλη ταράζει τους πάντες στο χωριό, εκείνος, ωστόσο, αρνείται πεισματικά να πάει στο γιατρό.

Σασμός: Τετάρτη 02 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 27

Η συνάντηση του Μανόλη με τον παπα Μιχάλη απειλεί να τινάξει στον αέρα το γάμο Μαθιού και Βασιλικής. Ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει λύση, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η σπασμένη καρδιά του παπά μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει. Από την άλλη μεριά, ο Παύλος έρχεται για μία ακόμα φορά αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο, ενώ ο Ευθύμης εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στη ζωή του ίδιου και των ανθρώπων του. Καθώς η ώρα του γάμου πλησιάζει Αστέρης και Αργυρώ έρχονται κοντά υπό το βλέμμα της Καλλιόπης.

Σασμός: Πέμπτη 03 Νοεμβρίου –  Επεισόδιο 28

Η Καλλιόπη κι η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον Παπά Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια. Λίγο αργότερα ο παπάς, αφού η προσευχή δεν ελαφραίνει την συνείδησή του, αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι. Όταν ο Μανόλης μαθαίνει απ’ την Κατερίνα πως ο παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη κι ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα. Λίγο αργότερα γίνεται ο γάμος, με άλλον παπά και η συγκίνηση είναι διάχυτη. Το βράδυ, στήνεται το γλέντι…

Related posts

Survivor All Star: «Αυτό ήταν κακία» – Τι είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα και τον έριξε ψυχολογικά

timesadmin

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Είναι κάτι δικό μας, δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο»

timesadmin

Εορταστική επανέκδοση δίσκου αναμένεται από τις Spice Girls

timesadmin

Η Σεμίνα Διγενή επιστρέφει στον Real FM 97,8

timesadmin

Νίκος Γκάνος: Το ξέσπασμα για την ΕΡΤ και την Eurovision

timesadmin

Τηλεφώνημα για βόμβα στον τηλεοπτικό σταθμό Open

timesadmin