Ρώσος-αξιωματούχος:-Η-Ρωσία-θα-ανοικοδομήσει-τα-εδάφη-που-έχει-κατακτήσει-στην-Ουκρανία
ΚΟΣΜΟΣ

Ρώσος αξιωματούχος: Η Ρωσία θα ανοικοδομήσει τα εδάφη που έχει κατακτήσει στην Ουκρανία

Η Ρωσία θα χρηματοδοτήσει την ανοικοδόμηση των εδαφών στην Ουκρανία που έχει θέσει υπό τον έλεγχό της και θα επισκευάσει τους δρόμους που συνδέουν τις περιοχές αυτές με τη Ρωσία, ανέφερε την Τετάρτη ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ρωσίας, Μαράτ Κουσνούλιν, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

Ο Κουσνούλιν επέμεινε στην προκλητική ρωσική ρητορική σημειώνοντας ότι η Ρωσία “απελευθέρωσε” τα εδάφη.

Ο ίδιος είπε επίσης ότι ο πυρηνικός σταθμός ηλεκτροπαραγωγής της Ζαπορίζια, ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη από άποψη ισχύος, θα παρέχει ενέργεια στη Ρωσία και στην Ουκρανία, εάν η τελευταία πληρώσει για αυτό. Σημειώνεται ότι τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν το εργοστάσιο της Ζαπορίζια από την Ουκρανία.

Related posts

Ιράν: Νέα αντικυβερνητική διαδήλωση στη Ζαχεντάν – Τουλάχιστον 100 συλληφθέντες διαδηλωτές κινδυνεύουν να καταδικαστούν σε θάνατο

timesadmin

Ουκρανία: Το Κίεβο επισκέφθηκε ο υπουργός Άμυνας της Νέας Ζηλανδίας

timesadmin

Η Τουρκία αναβάλλει επ’ αόριστον τις συζητήσεις με Σουηδία και Φινλανδία για το ΝΑΤΟ

timesadmin

Γαλλία: Ασκήσεις ισορροπίας ενόψει του νομοσχεδίου για την τόνωση της αγοραστικής ικανότητας των νοικοκυριών

timesadmin

Η αστυνομία του Βερολίνου ερευνά συσκευή που εξουδετερώθηκε σε κατοικία που στεγάζει ρωσικά μέσα ενημέρωσης

timesadmin

Αυστρία: Το Κίεβο θα επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες ο καγκελάριος Καρλ Νεχάμερ

timesadmin