Ρωσία:-Με-εντολή-Μισούστιν,-η-κυβέρνηση-θα-λειτουργεί-μέσω-τηλεδιασκέψεων
ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Με εντολή Μισούστιν, η κυβέρνηση θα λειτουργεί μέσω τηλεδιασκέψεων

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με την διασπορά του κορονοϊού και την σημαντική αύξηση των νέων κρουσμάτων, έδωσε εντολή από σήμερα 21 Ιανουαρίου, οι κυβερνητικές συσκέψεις να γίνονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό μέσω τηλεδιασκέψεων όπως και οι συνεδριάσεις των ομοσπονδιακών οργάνων. Η απόφαση αυτή αφορά στον μηχανισμό της κυβέρνησης, τα υπουργεία και τα τμήματά τους στην περιφέρεια.

Σήμερα η Ρωσία ανακοίνωσε ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 49.513 νέα κρούσματα κορονοϊού, αριθμός ρεκόρ από την έναρξη της πανδημίας. Στην Μόσχα μόνο, το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 15.987 νέα κρούσματα.

Το προεδρείο του συντονιστικού συμβουλίου της κυβέρνησης, που είναι αρμόδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας, στην τελευταία του συνεδρίαση ασχολήθηκε με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την διασπορά της παραλλαγής Όμικρον, η οποία κυριαρχεί σε όλο τον κόσμο.

Ο κ. Μισούστιν ανακοίνωσε ότι με εντολή του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν έχει εκπονηθεί σχέδιο πρόσθετων μέτρων για την αντιμετώπιση της νέας κατάστασης, το οποίο προβλέπει την προετοιμασία του συστήματος υγείας για το ενδεχόμενο την απότομης αύξησης του αριθμού των ασθενών.

Πηγή: Α-

Related posts

Μ. Βρετανία: Οι Ρώσοι χτυπούν πολιτικούς στόχους στην Ουκρανία

timesadmin

Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας Ουκρανίας: Η κυβέρνηση γνώριζε καιρό τα κατακτητικά σχέδια της Ρωσίας

timesadmin

Ην. Βασίλειο: Ως “εγκλήματα πολέμου” θα διερευνηθούν οι φερόμενες επιθέσεις κατά αμάχων στην Ουκρανία

timesadmin

Αυστραλία: Η χώρα-“φρούριο” υποδέχεται από αύριο τουρίστες, για πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια

timesadmin

Τυνησία: Δύτες επιθεωρούν το δεξαμενόπλοιο που ναυάγησε στην Γκαμπές

timesadmin

ΗΠΑ: Συνεχίστηκε, αν και με ηπιότερο ρυθμό, το ράλι στις τιμές κατοικιών τον Οκτώβριο

timesadmin