Ρωμανός:-Καλή-τους-τύχη-και-καλά-ξεμπερδέματα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρωμανός: Καλή τους τύχη και καλά ξεμπερδέματα

Ρωμανός: Καλή τους τύχη και καλά ξεμπερδέματα

Νίκος Ρωμανός

«Όσο κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν σε ένα ιδιότυπο καθημερινό ριάλιτι σόου απολιτίκ-πολακισμού, τόσο εμείς θα συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε τα πραγματικά ζητήματα των πολιτών, τις πολιτικές που υλοποιούμε στην καθημερινή προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητάς τους και το διακύβευμα των επερχόμενων ευρωεκλογών» τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

«Πρώτα είχαμε τον κ. Κασσελάκη να προσπαθεί ανεπιτυχώς να καλύψει την άγνοιά του για το ποσοστό του ΑΕΠ που δίνεται για την Υγεία. Μετά τις δηλώσεις του περί δολοφόνων-υπουργών που προσπάθησε να μαζέψει η εκπρόσωπος Τύπου του. Και χθες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το σύνθημα να «μας ξεσκίσουν». Ο κ. Πολάκης δεν έχασε λεπτό. Βγήκε και «ξέσκισε» δημοσιογράφους, σκιτσογράφους, μέχρι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία κατηγόρησε ότι «τα παίρνουν» από φαρμακευτικές. Σήμερα ο κ. Καραμέρος παραδέχτηκε ότι αλλιώς μιλάει στις κάμερες και αλλιώς στις περιοδείες, επιβεβαιώνοντας την απόλυτη υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε.

Καταλήγοντας ο κ. Ρωμανός αφού σημειώνει ότι το θλιβερό ριάλιτι των καθημερινών στοχοποιήσεων, των προγραφών και της χυδαιότητας, με το οποίο καλύπτουν την ανεπάρκεια, την άγνοια και την έλλειψη πολιτικών προτάσεων, συνεχίζεται, τονίζει «Καλή τους τύχη και καλά ξεμπερδέματα!»

Related posts

Μπελέρης: Πήρε άδεια μερικών ωρών για να βρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του στη Χειμάρρα

timesadmin

Δείτε βίντεο: Η έντονη αντίδραση Ασημακοπούλου στις αναφορές της Ολλανδής Σοφί Ιντ Βελτ για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα

timesadmin

Το νέο σποτ του iSYRIZA: «Το πιο ακριβό Πάσχα της ζωής μας»

wp-needuser

Δημοσκόπηση MRB: «Ναι» στα μη κρατικά πανεπιστήμια, προβληματίζει η βία των ανηλίκων

timesadmin

ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ: Ευρωψηφοδέλτιο με εκπλήξεις και ανοίγματα – Τι σηματοδοτούν οι επιλογές στα πρόσωπα

timesadmin

Βολές Λάμπρου κατά Τζάκρη: Τυχόν διαγραφή των συντρόφων, είναι σαν να διαγράφεται ή να αποδοκιμάζεται η Αριστερά

timesadmin