Ρομπ-Τζέιμς-Σέιμουρ-για-την-απόφασή-του-να-βαφτιστεί-χριστιανός-ορθόδοξος:-Κάποιες-φορές-ένιωθα-το-κάλεσμα-από-τον-Θεό
LIFESTYLE

Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ για την απόφασή του να βαφτιστεί χριστιανός ορθόδοξος: Κάποιες φορές ένιωθα το κάλεσμα από τον Θεό

Ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ μίλησε για την απόφασή του να βαφτιστεί χριστιανός ορθόδοξος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Βuongiorno» και αναφέρθηκε στην εμπειρία του, ενώ περιέγραψε και τη διαδικασία που ακολούθησε πριν τη βάφτιση. Όπως είπε, πριν το μυστήριο, έκανε κατήχηση με ιερέα για δύο μήνες.

Αρχικά, ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ δήλωσε: «Ο πατέρας μου είναι καθολικός, η μητέρα μου προτεστάντισσα. Είπαν ότι δεν θα με βαφτίσουν και θα με αφήσουν ελεύθερο να αποφασίσω τι θέλω να κάνω. Στην ταυτότητα έγραφε ότι είμαι χριστιανός. Εγώ ήρθα στην Ελλάδα πριν 6 χρόνια. Πηγαίναμε στα μοναστήρια, έβλεπα ότι υπήρχαν πολλές ομορφιές κι ένιωθα την ενέργεια».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4w87eeec341)

Όπως είπε, σιγά σιγά έμπαινε μόνος του στο «κλίμα». «Όσο περνούσε ο καιρός, μπήκα σιγά σιγά στο κλίμα. Γιορτάζουμε το Πάσχα όλοι μαζί έτσι κι αλλιώς, ήταν μία απόφαση που την πήρα σιγά σιγά στην πορεία», εξήγησε.

Αναφορικά με τη διαδικασία που ακολούθησε, ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ δήλωσε: «Βρήκα τον παπά και κάναμε δύο μήνες κατήχηση, οπότε είχε μεγάλη διαδικασία. Όταν μου είπε ότι “τώρα είσαι έτοιμος να βαφτιστείς”, προχωρήσαμε. Η απόφαση βγήκε από την καρδιά μου, κάποιες φορές ένιωθα το κάλεσμα από τον Θεό. Και στο Survivor μια δυο φορές, ζήτησα βοήθεια από τον Θεό και μου την έδωσε».

Τέλος, εξήγησε πώς επέλεξε το όνομα «Ιάσονας». «Δεν ήξερα τι όνομα να διαλέξω στην αρχή. Η πεθερά μου ήθελε Αλέξανδρος, εγώ Ιάσονας. Βάλαμε τα ονόματα σε ένα καπέλο, έκανα τον σταυρό μου και τράβηξα το Ιάσονας», είπε κλείνοντας.

Η βάφτισή του

Ο πρώην παίκτης του «Survivor» ανέβασε ένα σχετικό βίντεο από τη βάφτισή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μυστήριο τελέστηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεράσιμου κάτω από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Φάληρο, λαμβάνοντας το όνομα Ιάσονας. 

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok υλικό από το μυστήριο και έγραψε στη λεζάντα: «Και το όνομα αυτού», αφήνοντας ένα emoji καρδιάς.

Δείτε το βίντεο

Related posts

Οι οικονομικές εφημερίδες 7/9/2024

James Rollner

Οι πολιτικές εφημερίδες 17/5/2024

timesadmin

Δάφνη Λαμπρόγιαννη για την αποχώρησή της από την «Μουρμούρα»: Έπαψε να είναι δημιουργικό για μένα

timesadmin

Τζένιφερ Λόπεζ: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ – Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι ελεύθερη, λέει

timesadmin

Άγγελος Λάτσιος: Ξεκίνησε τα μπάνια του στη θάλασσα – Δείτε τις φωτογραφίες

timesadmin

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Όταν ένας άντρας απατήσει τη γυναίκα του, σημαίνει ότι δεν ήταν αρκετά δυνατός

timesadmin