Πώς-αξιολογούν-τον-ΕΟΠΥΥ-εργαζόμενοι-και-ασφαλισμένοι
ΕΛΛΑΔΑ

Πώς αξιολογούν τον ΕΟΠΥΥ εργαζόμενοι και ασφαλισμένοι

Σε πορεία βελτίωσης της διοικητικής του λειτουργίας μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης βρίσκεται σταθερά τα τελευταία χρόνια ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Ο ασφαλιστικός οργανισμός εφαρμόζει από το 2016 το Κοινό Πλαίσιο Αξιολόγησης (ΚΠΑ), ένα δωρεάν εργαλείο που έχει αναπτυχθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και χρησιμοποιείται από Δημόσιους φορείς για την αξιολόγηση και τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών τους.

Μάλιστα, η αξιολόγηση του Οργανισμού το 2021 αφορούσε στο σύνολο της οργανικής δομής του ΕΟΠΥΥ, με τη συμμετοχή για πρώτη φορά και των παρόχων υπηρεσιών Υγείας, κοινωνικών φορέων και ασφαλισμένων του Οργανισμού.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Θεανώ Καρποδίνη, η διαδικασία αυτοαξιολόγησης ολοκληρώθηκε με σημαντική συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων, και επισφραγίστηκε με την πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΠΥΥ (αρ. απόφασης 772/Συν.799/11-11-2021) που ενέκρινε τα μέτρα βελτίωσης της διοικητικής λειτουργίας του που προτάθηκαν από το προσωπικό του.

Ακολουθούν τα στατιστικά δεδομένα των αποτελεσμάτων των ανωνυμοποιημένων ερωτηματολογίων, όπως αποτυπώθηκαν στην πλατφόρμα διεξαγωγής ερευνών EU Survey της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

• Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου Κριτήριων Προϋποθέσεων (Συμπλήρωση από το προσωπικό του ΕΟΠΥΥ)

https://ec.europa.eu/eusurvey/publication/KPA-2021-1

• Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου Κριτήριων Αποτελεσμάτων (Συμπλήρωση από το προσωπικό του ΕΟΠΥΥ)

https://ec.europa.eu/eusurvey/publication/KPA-2021-2

• Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου Κριτήριων Αποτελεσμάτων (Συμπλήρωση από παρόχους υπηρεσιών υγείας, κοινωνικούς φορείς και ασφαλισμένους του Οργανισμού)

https://ec.europa.eu/eusurvey/publication/KPA-2021-3

Ειδήσεις σήμεραΕνθαρρυντικά πρώτα αποτελέσματα από νέου τύπου υποψήφιο μονοδοσικό γερμανικό εμβόλιο πεπτιδίωνΣτην Άγκυρα αύριο ο πρίγκιπας διάδοχος του Αμπού Ντάμπι – «Είχε χρηματοδοτήσει το πραξικόπημα του 2016» σύμφωνα με τους ΤούρκουςΚουβανή ισχυρίζεται ότι ο Μαραντόνα τη βίασε στα 16 της, ενώ η μητέρα της ήταν στο δίπλα δωμάτιο

Related posts

Φλώρινα: Μικρές ζημιές από τα 5,3 Ρίχτερ που έβγαλαν στους δρόμους τους κατοίκους της πόλης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

timesadmin

Στην Πάτρα έκανε απάτες, στην Θεσσαλονίκη συνελήφθη

timesadmin

Αγρίνιο: Μια ζωγραφιά «πρόδωσε» την ασέλγεια του 28χρονου στον 4χρονο – Πώς τον κάλυπτε η μάνα του

timesadmin

Κοινωνικός τουρισμός 2022 – Επιδόματα: Πότε αναρτώνται τα προσωρινά αποτελέσματα

timesadmin

Συγκλονιστική μαρτυρία για τη δολοφονία του 19χρονου: «Εντάξει; τελειώσατε; τον καθαρίσατε;» φώναζαν οι δράστες

timesadmin

Κορωνοϊός – Γκίκας Μαγιορκίνης: Οι τρεις μύθοι για την θνησιμότητα

timesadmin