Πύργος:-Άνδρας-φέρεται-να-είδε-τον-Θύμιο-στην-Αττική-–-«Πιστεύουμε-ότι-είναι-αυτός»,-λέει-ο-πρόεδρος-του-silver-alert
ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Άνδρας φέρεται να είδε τον Θύμιο στην Αττική – «Πιστεύουμε ότι είναι αυτός», λέει ο πρόεδρος του Silver Alert

Μετά από αρκετές ημέρες, οι άνθρωποι που αναζητούν τον Θύμιο Μπουγά  φαίνεται να είναι αισιόδοξοι σχετικά με μια μαρτυρία.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος Γραμμής Ζωής Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης σε δηλώσεις του στο OPEN σήμερα το πρωί ανέφερε ότι υπάρχει η μαρτυρία ενός άνδρα ότι είδε τον 39χρονο στην Αττική.

«Δυστυχώς υπάρχει ένα μεγάλο κενό από 4-12 Μαΐου, είναι το διάστημα από την ημερομηνία που χάθηκε, μέχρι την ημέρα που ανέβηκε η είδηση στα κοινωνικά δίκτυα ο συναγερμός. Είναι μεγάλο διάστημα και επηρεάζει τις αναζητήσεις» είπε ο κ. Κουρούκλης.

Και συνέχισε: «Μέσα στις εκατοντάδες κλήσεις που είχαμε, υπάρχει μία που μπορούσε να είναι φως, δεδομένου ότι ο μάρτυρας τον είδε από πολύ κοντά, διασταυρώνεται η μαρτυρία ενδυματολογικά, από τον σωματότυπο και από το γεγονός ότι υπάρχει τραχειοστομία. Είναι μαρτυρία για την Αττική, προσπάθησε να παρκάρει το αυτοκίνητο και να τον πλησιάσει, αλλά μάλλον τον αντιλήφθηκε και προσπάθησε να εξαφανιστεί. Δεν καταφέραμε να έχουμε αποτέλεσμα αλλά αυτό δεν μας πτοεί, πιστεύουμε ότι είναι αυτός και κρύβεται .Υπάρχει μεγάλος πανικός στον άνθρωπο».

Ο πρόεδρος του Silver Alert κάνει λόγο για έναν πολύ φοβισμένο άνθρωπο, που ενώ απευθύνθηκε στις Αρχές δεν τον βοήθησαν. Έστειλε μάλιστα και το μήνυμά του στον Ευθύμη ότι θα τον βοηθήσουν.

«Έκκληση στον Ευθύμη, είμαστε εδώ γι’ αυτόν, να βοηθήσουμε θέλουμε. Έχει τρομάξει φοβερά γιατί αυτά τα καλόπαιδα που του έκαναν τον bullying, δεν το έκαναν μία φορά αλλά επανειλημμένα. Τελευταία φορά ήρθε το πράγμα και ξεχείλησε, πήγαν οργανωμένα σαν αγέλη λύκων, να τον διαπομπεύσουν, να τον κινηματογραφίσουν, να τον βγάλουν στα κοινωνικά δίκτυα για να τον χλευάσουν και να τον τρομοκρατήσουν. Είχε πάει στην Αστυνομία, δεν τον είχαν βοηθήσει» ανέφερε ο κ. Κουρούκλης.

Ειδήσεις σήμερα:Το «ελληνοαμερικανικό ειδύλλιο» κακά μαντάτα για την ΆγκυραΟ γιος του Μπολσονάρου μιλάει για «στημένες» εκλογές και «πολιτική αστάθεια» στη ΒραζιλίαΟ Τζο Μπάιντεν δεν θεωρείται “στενή επαφή” της κόρης του Άσλεϊ που βρέθηκε θετική στην Covid-19

Related posts

Άρειος Πάγος: Αντισυνταγματικές οι μνημονιακές περικοπές των γιατρών του ΕΣΥ

timesadmin

Ιερώνυμος: Προσεύχομαι να σταματήσει αυτός ο πόλεμος τώρα

timesadmin

Προσωπικός Γιατρός: Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ προσφεύγουν στο ΣτΕ

timesadmin

Χειροπέδες σε 11 άτομα που έπαιζαν ζάρια στο Ηράκλειο Κρήτης

timesadmin

Η Κρήτη μετρά τις πληγές της μετά την κακοκαιρία – Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στους δύο νεκρούς

timesadmin

Θεσσαλονίκη – Καραμανλής: Ολοκληρώθηκε νωρίτερα ο οδικός άξονας Θέρμη-Γαλάτιστα – «Η πόλη αφήνει πίσω το χθες»

timesadmin